Obiective Turistice Sharm El Sheikh

Obiective Turistice Sharm El Sheikh SHARM EL SHEIK

Un centru de practicare a scufundarilor cunoscut si apreciat pe plan international si, totodata, cea mai dezvoltata statiune de la Marea Rosie, Sharm-el-Sheik ofera numeroase activitati turistice, locuri de cazare luxoase si restaurante fermecatoare.

Cele mai multe hoteluri si puncte de scufundare sunt situate la 7 kilometri de oras, in Golful Naama, Sharm-el-Sheik devenind o destinatie de vacanta aglomerata si intesata cu magazine trendy, divertisment pana noaptea tarziu si o atmosfera extrem de placuta si atractiva.

Numeroasele zone unde se practica scufundarile sunt extrem de accesibile din Sharm-el-Sheik, inclusiv imensul punct de plecare Ras Mohammed, situat in sudul extrem al peninsulei, stramtoarea Tiran, numeroase epave si 28 de situri presarate de-a lungul coastei si accesibile cu barca. Adancurile Golfului Naama sunt usor abrupte si nisipoase, fiind ideale pentru cursurile de scufundari, si asigurand conditii excelente pentru toate categoriile de practicanti ai acestui sport nautic, fara sa fie necesar un drum cu barca pentru a ajunge la punctul de plecare.

Alaturi de variata oferta de hoteluri si locuri de cazare, ce vor satisface cu siguranta toate gusturile turistilor si de excelentele oprtunitati de practicare a scufundarilor si snorkellingului, in Sharm-el-Sheik, vizitatorii se pot bucura din plin si de multe alte sporturi nautice si activitati interesante, iar daca adaugam o viata de noapte dinamica si numeroase cazinouri si discoteci, este lesne de inteles ca este imposibil sa te plictisesti in aceasta vesnic animata statiune egipteana.

© Toate drepturile rezervate Jeka Turism


Cele mai cautate hoteluri din Sharm El Sheikh 2024

113 hoteluri in Sharm El Sheikh | Principalele obiective turistice din Sharm El Sheikh | 4 statiuni in Egipt

Abonare newsletter

© 1991 - 2024 JEKA TURISM
Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii

Mastercard Mastercard Visa Visa