Obiective Turistice Croatia

Obiective Turistice Croatia CROATIA

Dupa mai bine de un deceniu de neliniste etnica si civila, Croatia renaste ca destinatie turistica extrem de populara. Cu magnifica ei linie de coasta - 1 185 de insule, insulite si recife, ruine ale grandioaselor constructii antice si satulete medievale pitoresti - Croatia devine cu pasi repezi decorul ideal pentru o vacanta insorita si un rival important al Greciei. Croatia este atragtoare pentru toti cei care iubesc distractia, soarele, culoarea locala, mancarea excelenta si istoria.

In forma de arc, Croatia formeaza o lunga linie de coasta la Marea Adriatica, marginita in extremitatea sudica de celebrul port Dubrovnik, o veritabila bijuterie arhitectonica.

Trasatura cea mai proeminenta a industriei turistice croate o reprezinta regiunea Dalmatia, situata pe coasta estica a Marii Adriatice, cu falezele ei stancoase, peninsulele si insulitele pitoresc amenajate. Un sejur dalmatian pe plajele animate sau prin orasele construite pe amprentele vechilor asezari grecesti (unele datand din sec. IV I.Hr.), reprezinta dorinta multor vizitatori ce cauta sa-ti petreaca vacanta in Croatia.

Exista o atmosfera aparte in aceste locuri incarcate de istorie si impanzite de pietonale intime si modern amenajate. Farmecul local este incontestabil, iar caldura si ospitalitatea populatiei se remarca la tot pasul. Climatul mediteranean, frumusetea peisagera, vegetatia luxurianta si incarcarea culturala si arhitecturala atrag turistii intr-un sejur de neuitat prin aceasta tara deosebita, care pare sa fi renascut din cenusa.

© Toate drepturile rezervate Jeka Turism


Cele mai cautate hoteluri din Croatia 2024

1 statiuni cu Obiective turistice in Croatia | Principalele obiective turistice din Croatia | Jeka Turism

Abonare newsletter

© 1991 - 2024 JEKA TURISM
Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii

Mastercard Mastercard Visa Visa