Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Impresii Hotel Kaya Palazzo Golf Resort Belek

   30%Early Booking Hotel vizitat de Jeka
   Pret de la
   186 Euro / noapte
   Pret valabil pentru sejururi in anumite perioade in limita locurilor disponibile
   Üçkum Tepesi Belek / Antalya
   Belek, langa plaja

   Vezi tarife
   3 impresii
   • Hotel Kaya Palazzo Golf Resort Belek+90 (242) 710 40 00Üçkum Tepesi Belek / Antalyade la 185.87 Euro Apreciat cu 4/10

    Nimic de apreciat. Doar, nisipul marea si soarele au fost de 5 stele !
    Camera, baia, barurile, mancarea, atmosfera fara a gresi, cu mari lacune, vechi, fara viata!

   • Hotel Kaya Palazzo Golf Resort Belek+90 (242) 710 40 00Üçkum Tepesi Belek / Antalyade la 185.87 Euro Apreciat cu 10/10

    In primul rand as vrea sa incep cu cuvinte de bine pentru angajatii JEKA, foarte promti, au raspuns oricaror solicitari pe langa pretul cel mai bun oferit. Iar de hotel am ramasa foarte multumit si sunt la peste 15 ani in Turcia. Mancarea si bautura variata, multe distractii pentru copii, hotel foarte curat si ingrijit. Cu siguranta ma voi intoarce si la anul!

   • Hotel Kaya Palazzo Golf Resort Belek+90 (242) 710 40 00Üçkum Tepesi Belek / Antalyade la 185.87 Euro Apreciat cu 5/10

    Am ales acest hotel pe baza recenziilor de pe Booking, dar nu cred că este un hotel de cinci stele. Sentimentul general este că se luptă cu curățenia. Am rezervat o cameră cu vedere la mare, dar este de fapt o vedere parțială. Când am ajuns la hotel și ne-am cazat, ne-am întâlnit cu personalul neprietenos de la recepție. Lipsă de interes, gata să scape rapid de tine pe măsură ce le perturbi activitatea. Camera nu are loc suficient pentru depozitarea hainelor și nici nu a fost curățată corespunzător. Plasa de țânțari era plină cu stropi de cola de la ceilalți oameni care mai stătuseră aici. Am găsit hârtii cu desene de alte familii, pungi și foarte mult praf. Covorul din cameră era foarte murdar, iar mobilierul este vechi. Nu au curățat camera corespunzător până nu le-am dat bacșiș; Adică, aspirat și curățat toaleta. Totuși, nu au curățat praful sau plasa de țânțari. Nu părea că cineva făcuse curățenie în spatele noptierelor de secole. Baia este mare, cu duș și cadă, iar ușa glisantă din cameră/baie nu oferă intimitate, mai ales dacă aveți copii. Seara, apa de la duș este rece. Echipa de animație nu este prezentă sau o zărești cu greu în timpul zilei. Programul de divertisment pentru copii este excelent. Cel pentru adulți este în regulă, dar sunt seri cu discotecă /DJ și bingo. Mâncarea este variată, dar uneori puțin monotonă. Seara, când este aglomerație, personalul este copleșit. De exemplu, trebuie să așteptați ca mâncarea să fie pregătită. Într-o seară au pregătit stridii, dar acestea nu au fost suficiente și nici nu au mai adus. Băuturile sunt în regulă. Puteți folosi restaurantul a la carte, dar trebuie să plătiți suplimentar. În calitate de UAI, aveți acces doar la restaurantul de pește. Zona piscinei este ok, dar unul dintre toboganele principale este stricat, ceea ce este o dezamăgire.
    Trebuie să te trezești devreme pentru a-ți lua un șezlong, dar oricum te aștepți la asta. Nu există niciun control asupra prosoapelor, deoarece acestea sunt înmânate cu sau fără card, ceea ce le permite oamenilor să rezerve mai multe șezlonguri. Sezlongurile sunt destul de vechi; unele au picioarele rupte și roțile lipsă și sunt prost întreținute. Personalul este foarte prietenos, dar nu poți conversa cu ei pentru că nu înțeleg limba engleză. Când este plin, semnalul wifi scade, mai ales în restaurantul Lagoon. Într-una dintre zile, internetul nu a funcționat până seara. The Land of Legends este aproape, la 10 minute, dar taxiul este scump.
    Hotelul este destul de drăguț, dar nu de cinci stele, și am sperat la mai multe, având în vedere recenziile în mare parte pozitive.

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa