Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Recomand!

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Melia Sunny Beach Sunny Beach
   Pret de la
   139 Euro / noapte
   Sunny Beach, la 250m de plaja, la 90 km de Varna ex IBEROSTAR SUNNY BEACH
   Vezi tarife
   Recomand!Hotel Melia Sunny Beach Sunny Beach Apreciat cu 9/10

   Recomand Hotel Melia.
   PRO: Camera spatioasa, curata (intotdeauna ar fi loc de mai bine, lenjerie alba, curata si apretata, schimbata la 3 zile, prosoapele albe ok - unele patate). Mancarea excelenta, destul de diversificata, multe legume si fructe proaspete, carne pt toate preferintele.
   DE IMBUNATATIT: Atat sezlongurile de la piscina cat si cele de pe plaja sunt rezervate de prosoape lasate (poate de pe timpul noptii) de multe ori de izbeliste, ingreunand accesul la ele. Ni s.a intamplat de multe ori sa iesim la plaja dis-de-dimineata si sa gasim cu greu locuri libere; la fel de multe ori am observat ca multe dintre ele nici nu au mai fost folosite. Aceeasi situatie si la piscine.
   Imi pare rau ca pentru unul sufera toti, deoarece as fi dat nota 10 pt servicii, insa atitudinea (confirmata si de altii) unui angajat a lasat mult de dorit. I.am adus la cunostinta dlui Stefan acest aspect (ne.a fost prezentat ca fiind manager, cu toate ca ecusonul nu confirma statutul) deoarece am avut parte de ea in 2 locatii distincte (lobby bar si prosoape plaja). Si.a cerut scuze si a promis ca se va ocupa de acest aspect.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Alte comentarii:

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa