Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Un sejur excepțional!

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Melia Sunny Beach Sunny Beach
   Pret de la
   62 Euro / noapte
   Sunny Beach, la 250m de plaja, la 90 km de Varna ex IBEROSTAR SUNNY BEACH
   Vezi tarife
   Un sejur excepțional!Hotel Melia Sunny Beach Sunny Beach Apreciat cu 10/10

   Recomand acest hotel, mai ales familiilor cu copii mici - cei mici pot merge la locul de joaca sau se pot bălăci in diferitele piscine sub supravegherea părinților de pe sezlong!
   Curățenie exemplara zilnica, piscine de diferite adâncimi pentru copii cu apa destul de calda pentru balacit, mâncare diversificata - inclusiv ciorbe și fructe.
   Echipa de animație cu 2 programe zilnice în care sunt implicați copiii, de la ora 21.30 în fiecare seara program de divertisment pentru toată lumea, jocuri la piscina și dansuri.
   Piscina interioara cu apa în permanenta la 27 grade.
   Hotelul are chiar și un spațiu cu jocuri : 2 mese de ping-pong, 2 mese de fotbal, bowling, aruncare la coșul de baschet, lovit cu pumnul în minge sau cu ciocanul în broscuțe și altele asemenea- se utilizează contra cost.
   Plaja hotelului este la 5 minute de mers pe jos fata de poziționarea hotelului - beach bar unde se poate servi bere, sucuri și cafea, inghetata și sandwish-uri - șezlongurile nu sunt lângă apă, sunt în spatele a aproximativ 7 randuri de șezlonguri care se plătesc.
   Camera dubla standard are un pat mare și încă o canapea extensibila de aprox 80-90 cm lățime, peste care este pusa o saltea și lenjerie și care se poate folosi la nevoie, camerele au balcon mare ( noi am stat la etajul 2, camera 2226, corpul B și am avut vedere spre o parte dintre piscine și scena unde se țineau spectacolele ).
   Un singur minus de menționat din punctul meu de vedere este faptul ca atât la piscina cât și la plaja, primele rânduri de șezlonguri se ocupau dis de dimineață cu prosoapele, iar oamenii le foloseau mult mai târziu, după ora 09:00, după ce terminau micul dejun - dar asta tine strict de oameni, nu de hotel.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Alte comentarii:

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa