Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Foarte mulțumiți de hotel, mancare, personal.

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Melia Sunny Beach Sunny Beach
   Pret de la
   79 Euro / noapte
   Sunny Beach, la 250m de plaja, la 90 km de Varna ex IBEROSTAR SUNNY BEACH
   Vezi tarife
   Foarte mulțumiți de hotel, mancare, personal.Hotel Melia Sunny Beach Sunny Beach Apreciat cu 9/10

   Un hotel foarte elegant, mese diversificate, foarte multe variante la fiecare masa, foarte multe fructe, legume, prajituri delicioase, personalul foarte atent, curatenie zilnica, loc de parcare la interior 15 leva/zi (am avut noroc, dupa 2-3 ore de la cazare, deja se plangeau multi ca nu au avut loc la interior si au fost redirectionati prin zona, in alte parcari, tot cu plata), programe/spectacole pentru copii în fiecare seara, de la 20.30 la 22.30, piscine multe, una cu apa încălzită - 1m adâncime, pe toată lungimea ei, încă vreo 3 pentru copii (35cm, 55-65cm și 95cm - sper ca nu am greșit la vreuna adancimile), și încă 3 pentru adulți (dintre care una la interior), 2 locuri de joaca exterioare pentru copii, gustări între mese (pizza, cartofi cu diverse).

   Minusuri:
   - am găsit zilnic sezlonguri pe plaja, insa mereu greu, de multe ori am "cersit". Romanii sunt foarte "draguti" și rezerva cate 3-4 per camera, chiar dacă ei stau pe maxim 2 sau nu vin deloc la plaja (le rezerva de la 6-7 dimineața și uneori nu apar deloc pana la ora 14-15)
   - sezlonguri la piscine - nu am găsit în nicio zi, după ora 9.30-10.00. Același mod de lucru, rezervate de la prima ora și majoritatea goale toată ziua.
   - barul de pe plaja - de obicei, coada mare. Se formau 2 cozi, una la băuturi și una la inghetata/sandwichuri. De multe ori, un singur barman. Berea de o calitate foarte slaba, iar sucurile - majoritatea apa chioara (la hotel erau ok sucurile).
   - conaționalii, lipsiți de empatie. Inclusiv seara, la spectacole, eram cu un copil de 2 ani în brate și ei stăteau cu scaune libere , eventual cu picioarele întinse pe ele). În schimb, primeam scaun de la străini, fără sa cer, doar văzând refuzul celorlalți.

   Ca și concluzie, dacă ar rezolva cumva problema sezlongurilor rezervate de la prima ora și a celor care au 2 sezlonguri per camera și ei își trag în jurul lor 3-4-5), as repeta experienta la acest hotel.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Alte comentarii:

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa