Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Vacanta la Resort Wave Pomorie

   Hotel vizitat de Jeka
   Aqua Park
   Hotel Wave Resort Pomorie
   Pret de la
   100 Euro / noapte
   Aheloy - Pomorie, langa plaja
   Vezi tarife
   Vacanta la Resort Wave PomorieHotel Wave Resort Pomorie Apreciat cu 8/10

   Aspecte pozitive pentru care recomand acest resort - spatiu mare, aerisit, ce ofera distantare si intimitate. Curatenie peste tot, servicii de calitate, entertainment foarte ok, de calitate. Mancare si bauturi variate. Plaja super ok. Camere mari, frumoase, curate. Este cu mult peste ce am mai vazut pe litoralul bulgaresc. Arhitectura hotelului si amenajarea peisagistica sunt de exceptie. Cu mult bun gust.

   Aspecte mai putin pozitive - mancarea (care trebuia sa fie calda) a fost in mare parte rece. Ce se prepara pe loc (gen preparate la gratar) si era cald in tavi disparea in farfuriile oamenilor in cateva secunde. Probabil mare parte din mancare era preparata inainte si nu era tinuta la cald.
   Avand in vedere capacitatea resortului, parcarea din fata hotelului este mica si in totalitate ocupata. Aceasta este cu plata. Exista insa parcare gratuita pe langa resort, nepazita si neamenajata.

   Recomandari: mi-ar fi placut sa existe transport public sau oferit de catre hotel catre orasele/statiunile din apropiere, excursii sau croaziere pe mare organizate de hotel - evident, extra cost. Te cam plictisesti in resort zi de zi, aceeasi rutina. Resortul este pozitionat in camp, nu ai multe optiuni de plimbare.

   Observatie: Turistii nu respecta nicio regula de distantare. Nu se poarta masti (doar personalul este obligat sa le poarte, dar la 30-40 grade..si acelea sunt purtate mai mult de forma, fara sa acopere corect gura, nas). Din partea hotelului sunt luate masuri de protectie si siguranta (mesele sunt aerisite, asezate la distanta, la fel si cu sezlongurile de la piscina si de pe plaja. Peste tot exista dozatoare cu solutii de dezinfectat mainile si manusi de unica folosinta. La barurile de pe plaja servesc bauturile si mancarea in vesela de unica folosinta). Dar turistii ignora cu desavarsire orice regula, se imbulzesc la baruri si in zonele de mancare, unesc mese, apropie sezlonguri, stau claie peste gramada in zona de entertainment... Daca purtai masca, erai considerat un ciudat. Nu te intreaba nimeni de certificat de vaccinare, de rezultat test covid, nu iti ia nimeni temperatura, nu dai nicio declaratie pe propria raspundeere (cum ne-am indoctrinat in Romania). E ca si cum Covid ar fi disparut total.

   Per total, a fost o vacanta reusita. Multumesc Jeka pentru recomandare si colaborare!

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Alte comentarii:

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa