Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Vacanta

   Hotel vizitat de Jeka
   Aqua Park
   Hotel Wave Resort Pomorie
   Pret de la
   100 Euro / noapte
   Aheloy - Pomorie, langa plaja
   Vezi tarife
   VacantaHotel Wave Resort Pomorie Apreciat cu 8/10

   O primă impresie negativă mi-a fost lăsată de agenția Jeka. Am ales să rezerv o cameră de tip lagună la un hotel pentru care aveau mai multe oferte, fiecare cu denumiri diferite, dar fără alte detalii, cum ar fi dimensiunile camerei sau poziționarea acesteia. Am optat pentru cea mai scumpă ofertă pentru acest tip de cameră, încredințându-mă că voi beneficia de cele mai bune condiții. După ce oferta a fost confirmată și plătită, am decis să solicit mai multe informații, mai ales că denumirea aleasă de mine nu conținea cuvântul "lagună", ci doar "swim-up". După ce am primit informațiile, mi-am dat seama că toate camerele de acest tip erau identice, singura diferență fiind prețul, care varia în funcție de furnizorul biletelor al acestei agenții. Pentru cineva naiv ca mine, aceasta a însemnat o pagubă de aproximativ 80 de euro.

   La hotel, singurul inconvenient a fost că nu am avut posibilitatea de a alege din camerele disponibile la acest nivel. Colegul bulgar mi-a alocat prima cameră (nr.1) cu o vedere parțială spre autostradă și parcarea hotelului, iar marea abia se zărea. Existau camere mai apropiate de plajă, dar pare că românii erau tratați mai puțin favorabil, primind, de obicei, camerele cel mai prost amplasate. Pentru nemți, cehi și alte naționalități, păreau să existe alte opțiuni și tratamente disponibile. În rest, întregul complex mi-a lăsat o impresie foarte bună. Plaja, de care mă temeam cel mai mult, a fost cu adevărat specială, cu nisip negru extrem de interesant, oferind senzația că te afli pe o insulă vulcanică. Valurile erau foarte atrăgătoare, iar salvamarii erau mereu pregătiți să intervină în caz de pericol, fără a exista interdicții sau fluierături amenințătoare, deoarece nu se foloseau la geamanduri. Comparând cu experiența mea anterioară la Obzor, unde am avut multe dispute neplăcute cu salvamarii, aici totul a fost în regulă și am putut să mă relaxez în liniște.

   Mâncarea a fost variată și aproape impecabilă, cu excepția deserturilor, care lasă de dorit, așa cum am constatat în general în Bulgaria. Prăjiturile păreau a fi făcute din ingrediente artificiale, cum ar fi prafuri, margarină și coloranți, singurele elemente naturale fiind câte o cireașă, zmeură sau mure așezate deasupra lor. Vinul alb și roșu, servit în sticle proprii, a avut o calitate mediocra. Berea a fost acceptabilă, iar personalul a fost amabil și corect, cu mese și mâncare suficiente. În ceea ce privește programele de seară sau divertismentul, nu am avut multe opțiuni, deoarece acestea păreau a fi destinate în principal copiilor, astfel încât nu pot oferi feedback în acest sens.

   Dacă ar fi să aleg din nou acest complex? Probabil că nu, din cauza problemelor de la începutul sejurului. Ar fi fost normal și convenabil ca cei care alocă camerele să arate disponibilitatea pentru tipul de cameră plătit, astfel încât să poți alege în mod conștient -avand in vedere ca unii platesc mai ieftin si altii mai scump (cu ajutorul agentiei Jeka)

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Alte comentarii:

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa