Obiective Turistice Marmaris

Obiective Turistice Marmaris MARMARIS

Una dintre marile statiuni de vacanta, Marmaris este, probabil, cel mai ”european” oras de pe coasta turca a Marii Mediterane, si un cosmopolit centru turistic in perioada agitatelor luni de vara. Marmaris mercheaza, totodata, si ”inceputul” Coastei de Turcoaz de-a lungul Marii Mediterane. Construit in jurul unui amplu golf natural, la poalele impadurite ale muntilor, orasul este punctul de plecare pentru practicarea navigatului la cel mai inalt nivel pe valurile Mediteranei, cu un port modern ce gazduieste iahturi luxoase si propria agentia de organizare a croazierelor Blue Voyage, una dintre cele mai cunoscute si apreciate din zona. In spatele frumosului port, Marmaris exista azi, cum a existat intotdeauna, ca o statiune si o piata, un oras energic si plin de viata, cu bazaruri orientale si baruri vesnic aglomerate, incadrate intre doua peisaje puternic contrastante: marea si vaile acoperite de pini ale muntilor.
Marmaris ofera turistilor o bogata oferta de hoteluri, locuri de cazare, restaurante, baruri, cafenele, cluburi sau activitati sportive. Este intr-adevar o statiune de vis, unde toate gusturile sunt satisfacute si unde orice vizitator isi gaseste locul. Orasul este, totodata, si un paradis al cumparaturilor, cei pasionati se vor intalni cu celebrele tarabe si bazaruri exotice, unde regula de aur este negocierea si unde diversitatea ofertei va incanta, cu siguranta. Restaurantele variaza, bucataria fiind atat de diversificata incat, indiferent daca doresti sa incerci specialitati internationale ( chinezesti, japoneze, europene, americane) sau traditionalele specialitati turcesti, sigur vei gasi de toate. Vibrant si plin de viata, Marmaris este permanent animat de activitati turistice si de o viata de noapte exhaustiva chiar si pentru cei mai versati dintre tinerii turisti.
Marmaris ofera, astfel, o experienta unica, o gama variata de hoteluri si locuri de cazare, plaje aurii, brazdate de razele soarleui, activitati pentru toate preferintele si o excelenta posibilitate de evadare catre o vacanta de neuitat. Aceasta statiune sofisticata situata la intalnirea Marii Mediterane cu Marea Egee abunda in atmosfera cosmopolita si farmec oriental. Conform legendei, orasul a primit numele atunci cand Suleiman Magnificul, negasind castelul pe care il comandase pe dealul care i-a fost pe plac, a strigat ”Mimari as” (spanzurati arhitectul).

© Toate drepturile rezervate Jeka Turism


Cele mai cautate hoteluri din Marmaris 2024

63 hoteluri in Marmaris | Principalele obiective turistice din Marmaris | 23 statiuni in Turcia

Abonare newsletter

© 1991 - 2024 JEKA TURISM
Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii

Mastercard Mastercard Visa Visa