Obiective Turistice Turcia

Obiective Turistice Turcia TURCIA

Legand Europa de Orientul Mijlociu, suspendata intre noutate si traditie, Turcia pastreaza un incontestabil echilibru intre est si vest si reprezinta un amestec cultural marcat de contraste. Modernele buticuri din orase si bazarurile exotice rasuna cu agitatia numarului mare de vizitatori, saptamanalele batai greoaie ale clopotelor bisericilor intrerup apelul zilnic la rugaciune al muezinului (persoana in moschee delegata sa faca chemarea la rugaciune), iar ruinele romane si dovezile inceputurilor crestinismului concura pentru atentie cu istoria magnificului Imperiu Otoman.

Diferitele regiuni ale Turciei ofera un sejur variat prin numeroase decoruri, peisaje si activitati. Indeferent daca este vorba de iubitori de arheologie si istorie, de adoratori ai soarelui, de navigatori sau citadini, care prefera sa-si petreaca vacanta in atmosfera agitata a oraselor, Turcia le are pe toate. O mare parte din cei care se aventureaza pe tarmurile Turiciei aleg sa-si petreaca sejurul in zonele vestice ale tarii, presarate cu statiuni luxoase pe malurile Marii Egee, cu atractii scenice, frumoase situri arheologice si muzee ce readuc la viata istoria acestora.

Orasele Turciei sunt fascinante prin splendidul sejur multicultural pe care il ofera. Abunda in piete si bazaruri agitate, in superbe resedinte imperiale si minarete, in atmosfera si culoare locala, in arta si arhitectra orientala contemporana. Indiferent in ce zona a Turciei aleg sa-si petreaca vacanta, vizitatorii vor fi cu siguranta intampinati cu ospitalitate traditionala si caldura, lucru ce transforma Turcia intr-un agreabil colt al lumii, ce merita oricand descoperit.

© Toate drepturile rezervate Jeka Turism


Cele mai cautate hoteluri din Turcia 2024

4 statiuni cu Obiective turistice in Turcia | Principalele obiective turistice din Turcia | Jeka Turism

Abonare newsletter

© 1991 - 2023 JEKA TURISM
Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii

Mastercard Mastercard Visa Visa