Obiective Turistice Seychelles

Seychelles

Superbele insule
Seychelles sunt cu siguranta cea mai romantica destinatie. Cu virgine plaje cu nisip alb, ape cristaline, turcoaz, care mangaie recifele de corali si verdele de smarald al padurilor tropicale, insulele se întind in Oceanul Indian ca un lant de giuvaiere.

Sanctuar pentru oaspetii care doresc un refugiu superb, nealterat, tropical, cu minunate vile amplasate intre palmieri gigant cu nuci de cocos si matasoase plaje cu nisip fin, inconjurate de padure si afisand spectaculoase piscine printre stanci,
Seychelles face parte din cel mai lung sistem de recife de corali din lume si are unele dintre cele mai bune locuri de scufundari. Snorkelling-ul, pescuitul la mare adancime, caiacul si excursiile de navigatie sunt distractii pentru toate gusturile. Farmecul insulelor poate fi descoperit, cel mai usor, pe jos sau cu bicicleta, calatorii fiind intampinati chiar de unul dintre cei mai vechi locuitori ai acestor meleaguri, broasca testoasa gigant. Varietatea de tratamente spa de lux vindeca atat trupul cat si mintea, iar un picnic pe plaja sau o cina delicioasa in restaurante cu vedere la ocean completeaza o experienta unica.

Insula Mahé, cea mai mare insula din arhipelag intampina vizitatorii cu peisajul spectaculos. O plimbare de-a lungul Sans Souci, printre plantatiile de ceai, urmată de o incursiune in capitala Victoria merita cu prisosinta timpul alocat. Gradina Botanica din Victoria este singura locatie, in afara de Vallée de Mai de pe insula Praslin, unde creste "Coco De Mer" si casa broastelor testoase gigant, in timp ce la Beau Vallon se afla, fara indoiala, cea mai buna plaja de pe Mahé, alaturi de Grand Anse sau Takamaka Anse.

Una dintre cele mai vizitate insule este Praslin, mai linistita si mai putin dezvoltata decât Mahé, dar care se mandreste cu un paradis exotic cu vegetatie densa , cu luxuriante plantatii de nuca de cocos si cu moi plaje de nisip alb, mult prea multe pentru a le putea numi pe toate, cu excepția Anse Lazio, care a fost în mod constant votata una dintre cele mai bune plaje din lume. Cele mai multe plaje ofera excelente posibilitati de snorkelling printre corali vii, care gazduiesc un uimitor numar de 900 de specii de pesti. Cu aproape 100 de ani in urma, generalul Gordon din Khartoum a vizitat aceasta insula si a devenit convins ca a găsit gradina originara a Edenului.

La Digue este o insula de granit abrupta ce isi saluta majoritatea vizitatorilor la curiosul debarcader La Passe. Ea reprezinta o destinatie populara pentru persoanele care doresc sa guste din traditionalismul oferit de
Seychelles. Nicaieri in alta parte nu este apa mai limpede sau mai mult nisip atat de alb. Datorită diversitatii sale si frumoaselor plaje presarate cu pietre de granit roz, La Digue este insula cea mai exclusivista si mitic din Seychelles.

Salba de insule ce formeaza acest arhipelag al minunilor se incheie cu insula Cerf, numita dupa fregata franceza "Le Cerf", care a ajuns in portul Victoria in 1756. Datorită locației insulei Cerf in Parcul National Marin, apele din jurul acesteia se dovedesc a fi o priveliște spectaculoasa si o incursiune in viata marina uluitoare ce caracterizeaza
Seychelles.

© Toate drepturile rezervate Jeka Turism

Abonare newsletter

© 1991 - 2023 JEKA TURISM
Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii

Mastercard Mastercard Visa Visa