Obiective Turistice Sunny Beach

Obiective Turistice Sunny Beach SUNNY BEACH

Situata la nord de Bourgas, la aproximativ 35 de kilometri, Sunny Beach este cea mai mare statiune bulgara si este asezata pe un golf semi-circular, desfasurat de-a lungul malurilor sudice ale Marii Negre. Cu o bogata oferta de hoteluri si locuri de cazare, restaurante si cafenele fermecatoare pe faleza, cu o plaja ce se intinde pe o fasie de 8 km lungime, brazdata cu dune aurii de nisip fin si cunoscuta ca fiind cea mai buna plaja de pe coasta Marii Negre, Sunny Beach este considerata destinatia unei vacante de vis, presarata cu activitati distractive si momente generoase de relaxare.

Statiunea este protejata natural de lantul muntilor Stara Planina, in nord, iar clima ei mediteraneana, apa cristalina si linistita si conditiile sigure de inot, transforma Sunny Beach intr-o destinatie ideala ce isi respecta mottoul ”Prima optiune a famililor”. Probabil ca numai cei mai obositi dintre vizitatori s-ar putea plictisi aici, intre variatele activiti si evenimete, ce includ aproape toate categoriile de sporturi imaginabile, o viata de noapte tumultoasa, ce oscileaza intre numeroasele discoteci, cazinouri, baruri, cafenele si traditionalele restaurante bulgaresti, precum si numeroase distractii si jocuri pentru copii.

Statiunea aduna mai mult de 120 de hoteluri, ce ofera locuri de cazare in conditii excenlente, dar si servicii de o calitatea absolut deosebita. In Sunny Beach sunt organizate zilnice calatorii catre punctele de atractie din zona, inclusiv catre fermecatorul oras antic Nessebar.

© Toate drepturile rezervate Jeka Turism


Cele mai cautate hoteluri din Sunny Beach 2024

108 hoteluri in Sunny Beach | Principalele obiective turistice din Sunny Beach | 27 statiuni in Bulgaria

Abonare newsletter

© 1991 - 2023 JEKA TURISM
Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii

Mastercard Mastercard Visa Visa