Obiective Turistice Mexic

Obiective Turistice Mexic Mexic

Temple mayase, cluburi de noapte animate, jungle tropicale, linii de coastuimitoare si un oras cu adevarat mare descriu foarte pe scurt locul unic numit
Mexic. In centrul tuturor obicetivelor se afla Mexico City, un mozaic de viata mexicana traditionala si contemporan.

A treia cea mai mare metropola a lumii, Ciudad de Mexico are de toate, de la catedrale la baruri pe acoperisuri, de la muzee de arta la arenele de lupte libere (Luche Libre), de la bucatarie sofisticata si eleganta la vanzatorii ambulanti de taco.
In
Mexic exista distractiile din infamul Cancun, escapadele subacvatice de la Cozumel, destinatie perfecta pentru scufundări, plimbarile cu barca in Cabo San Lucas, dansul neintrerupt din stralucitorul Acapulco sau toate la un loc in ​​Puerto Vallarta.

Acapulco una dintre cele mai originale statiuni din
Mexic, intampina calatorii cu atmosfera unica de petrecere ce i-a castigat renumele de Paradise Beach, etaland insa si sate locale, comunitati mici de surferi, multa istorie cluburi pline de viata si distractie, o multime de artisti si artizani locali si uimitoare experiente in aer liber. Aceasta zona a fost numita „Tara Pescarilor” de catre azteci, iar vizitatorii se pot bucura inca de avantajele acestei traditii prin felurile de mancare traditionala din peste servite de-a lungul coastei.

Incursiunea in minunile oferite de
Mexic continua cu o calatorie in zona centrala a tarii, prin puzderia de orasele, fiecare cu propria sa istorie coloniala sau revolutionara, fiecare cu cel putin o catedrala ce merita o vizia. Intreaga zona este cunoscuta pentru ceramica sa artizanala, realizata de artisti prin metode utilizate de secole, iar rezervatiile naturale si parcurile care pot fi explorate cu autobuzul, calare sau pe jos ii dau un farmec aparte.Orasele coloniale gazduiesc arhitectura spectaculoasa si opere de arta autentic mexicane. Baja California sau „Mexicali” ofera un amestec cultural unic,  plaje minunate si o locatie perfecta pentru a urmari pasari rare.
Milioane de fluturi-monarh migreaza catre nord si apoi catre sud, oprindu-se in Sanctuarul El Rosario,  liniile albe trasate de plajele de basm sau raul Cupatitzio sunt doar cateva dintre minunile naturale spectaculoase dezvaluite de statul Michoacan. Desertul Sonoran, unde „pustiul intalneste Marea Cortez" si spatiile larg deschise ale statului Chihuahua, printre care si Canionul de Cupru sunt unele dintre atractiile naturale cele mai impresionante oferite de
Mexic. Intregul oras Oaxaca face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, acest lucru oferind un indiciu al bogatiei de cultura si istorie ce poate fi explorata in statul Oaxaca. Puerto Vallarta este locul perfect pentru snorkeling, scuba-diving, pescuit, parasailing si excursii, atragand turistii si prin activitati mai putin legate de apa, cum ar fi o vizita la una dintre multele galerii de arta din oraș, un spectacol de teatru, spectaculoasa gradina botanică sau o excursie pe jos in Sierra Madre.

Tot acest caleidoscop de experiente nu se poate incheia fara o vizita in peninsula Yucatan, casa poporului Maya, a carui cultura este înca in viata si infloritoare si astazi. Limba maya este inca frecvent vorbita, iar unele dintre delicioasele specialitati din bucataria mayasa trebuie obligatoriu incercate. Adaugand si renumitul Chichen Itza, una din cele sapte noi minuni ale lumii, cu celebra  Piramida a lui Kukulcan avem reteta perfecta pentru ca
Mexic sa devina o destinatie preferata pentru o vacanta de neuitat.

© Toate drepturile rezervate Jeka Turism

Abonare newsletter

© 1991 - 2024 JEKA TURISM
Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii

Mastercard Mastercard Visa Visa