Obiective Turistice Grecia

Obiective Turistice Grecia GRECIA

Se cunoaste faptul ca Jocurile Olimpice au luat nastere in Grecia Antica, alaturi de democratie si fundamentalele teorii ale filosofiei, stiintei si matematicilor superioare. Grecia moderna, este cunoscuta ca fiind destinatia preferata pentru un sejur sau o vacanta culturala, pline totodata si de divertisment si agitatia unei vieti nocturne tumultoase.

Astazi, Grecia atrage prin oferta unor placeri simple: mancare delicioasa la preturi rezonabile, vinul de productie locala, superbe plaje insorite, mici orasele pitoresti, un sir aparent infinit de insulite ancorate pe linia de coasta si numeroase peisaje si activitati surprinzatoare.

Grecia emana sarm irezistibil, mai ales pe tarmurile popularelor ei insule, strans legate de arhitectura lor stereotipica si de stilul de viata inca traditional, in ciuda invaziei constante a turistilor. Femei imbracate in negru inca mai transporta legumele catre tavernele de pe insule, incarcandu-le pe spatele asinilor, in timp ce pescari cu pielea brazdata de razele calde, se rasfata stand la soare, band cafea tare sau jucand domino.

In vacantele lor dese si extravagantul sejur strain, turistii au invadat traditiile Grecesti din multe puncte de vedere, insa aspectul fatadelor atemporale ale cnstructiilor albe presarate pe dealurille insorite si imprejmuite de alei inguste si imbracate in piatra, s-a pastrat intru totul neatins. Frumoasele insule din Marea Egee sunt usor accesibile cu ferryboatul din portul antic Piraeus. Multe dintre marile insule grecesti sunt dotate cu aeroporturi ce le leaga de capitala Atena sau de importante orase europene.

Grecia si grecii primesc cu bratele deschise miile de vizitatori din intreaga lume, ce se inghesuie sa admire si sa exploreze, printr-un sejur unic in aceasta fermecatoare tara, bogatia culturala elena. Un lucru este sigur si anume faptul ca nimeni nu paraseste Grecia fara sa fi fost incalzit, atat de razele soarelui cat si de atmosfera ospitaliera.

© Toate drepturile rezervate Jeka Turism


Cele mai cautate hoteluri din Grecia 2024

4 statiuni cu Obiective turistice in Grecia | Principalele obiective turistice din Grecia | Jeka Turism

Abonare newsletter

© 1991 - 2023 JEKA TURISM
Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii

Mastercard Mastercard Visa Visa