Obiective Turistice Bali

Obiective Turistice Bali Bali, cea mai cunoscuta destinatie turistica din Indonezia, si-a castigat un lung sir de supranume, printre care "Dimineata Lumii", "Insula Zeilor" și "Ultimul Paradis de pe Pamant ", pe deplin meritate pentru frumusetea naturala unica a insulei. Peisajul luxuriant, festivalurile hinduse multicolore si ospitalitatea locuitorilor atrag irezistibil turistii catre o vacanta in mijlocul milelor de nisip alb.

Fiecare dintre cele 4 „colturi” ale insulei, alaturi de asezarile pline de viata, ofera vizitatorilor cate o fateta a caleidoscopului
Bali. Astfel, partea de sud a insulei dezvaluie plajele fine din Kuta, Sanur, Jimbaran și Dua Nusa. Daca cea din urma este o enclava turistica izolata, cu zeci de hoteluri, mall-uri și, desigur, plaje stralucitoare pentru o vacanta cu rasfat si liniste, Kuta este renumita pentru apusurile de soare spectaculoase, superbele locuri pentru surfing si o viata de noapte vibranta. Jimbaran Bay se mandreste cu localurile unde se pot manca fructe de mare direct pe nisip, in timp ce Sanur Beach ofera seri linistite, parca in afara timpului.

Experienta unui sejur in
Bali este perfect completata de agitatia si veselia oraselor. Capitala, Denpasar, atrage turistii in valtoarea de culori, parfumuri si sunete a pietei traditionale Pasar Badung, oferindu-le apoi linistea templului Pura Jagatnatha. Celuk, o alta localitate, este renumita pentru nenumaratele magazine de metale pretioase, in timp ce Ubud, candva o boema colonie de artisti, a devenit o statiune de lux, oferind variate obiective culturale si artistice pentru deliciul vizitatorilor.

In partea de est, turistii isi pot imbogati sejurul vizitand sate vechi sau admirand dansul pestilor viu colorati in mica asezare pescareasca Amed, in timp ce in vest
Bali invita calatorii la peisaje dramatice, cum ar fi orezariile izolate, cafeaua inflorita si plantatiile de vanilie din zona montana luxurianta Pura Batu Karu. Dincolo de lanturi muntoase, in nord, ramasitele arhitecturii olandeze stau marturie a unui romantic trecut colonial, in timp ce, la rasaritul soarelui, delfinii incanta privitorii cu jocurile lor, formand un tablou eclectic, de neuitat.

© Toate drepturile rezervate Jeka Turism

Abonare newsletter

© 1991 - 2023 JEKA TURISM
Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii

Mastercard Mastercard Visa Visa