Obiective Turistice Austria

Obiective Turistice Austria AUSTRIA

Austria este tara contrastelor surprinzatoare, de la piscurile inalte ale Alpilor, pana la brazdele cosite ale malurilor Dunarii. Aceasta frumusete europeana este destinatia unei vacante ideale, fiind remarcabila atat pentru cladirile istorice reprezentative, impresionantele muzee si galerii de arta, cat si pentru conditiile de schi excelente sau pentru peisajul montan care iti taie rasuflarea.

Austria este patria culturii, arhitecturii, a surprizelor; imbraca un fenomenal vesmant al diversitatii atractiilor istorice si naturale. Figuri inovatoare marcheaza istoria tarii, de la genialii compozitori W.A. Mozart, J. Strauss tatal si fiul sau F. Schubert, pana la sclipitoarea minte a psihologului Sigmund Freud. Un sejur prin glorioasa bogatie arhitecturala austriaca, include amintiri ale candva puternicului Imperiu Habsburgic, care a dominat centrul Europei timp de sapte secole. Deoarece Austria este o tara relativ mica, intr-un sejur de una sau doua saptamani vizitatorii (ajutati de cateva fraze cheie in germana) se pot bucura de frumusetea siturilor istorice si de peisajele provinciale, extrase parca din basme.

Datorita farmecului autohton si al atmosferei cochete, Austria este una dintre cele mai populare destinatii de vacante din Europa. Climatul racoros pastreaza temperatura la un nivel comfortabil vara, iar la sfarsitul anului, regiunile montane deosebit de frumoase prind viata, Austria devenind paradisul sporturilor de iarna.

© Toate drepturile rezervate Jeka Turism

Abonare newsletter

© 1991 - 2024 JEKA TURISM
Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii

Mastercard Mastercard Visa Visa