Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Impresii Hotel Shangri La’s Hambantota Resort&spa Hambantota

   Pret de la
   1852 Euro / sejur
   Pret valabil pentru sejururi in anumite perioade in limita locurilor disponibile
   Sittrakala Watta, Chithragala, Ambalantota, Sri Lanka
   Hambantota, langa plaja, la 15 km de centrul orasului

   Vezi tarife
   2 impresii
   • Hotel Shangri La’s Hambantota Resort&spa Hambantota+94 477 888 888Sittrakala Watta, Chithragala, Ambalantota, Sri Lankade la 1851.77 Euro Apreciat cu 8/10

    Camerele curate si spatioase cu vederi excelente .
    Micul dejun si cina bune , dar nu foarte variate .In primele 2-3 zile cafeaua si ceaiul il comandai la masa si comanda era servita dupa 20-30 minute cu ce doreau ei nu cu ce comandai tu .Dupa ce am reclamat calitatea infecta a cafelei grupului nostru i s-a adus cafea speciala ( cafea normala nu apa )si pliculete pt ceai .
    Din pacate nu au existat activitati ( muzica , dans , spa inchis , magazinele din resort inchise , sala cu ping pong inchisa) si dupa cina care se incheia la ora 22 nu aveai ce sa faci in resort .Un singur bar care se inchide la 22 si nu puteai pleca din resort seara deoarece resortul nu este in oras cum se specifica in descrierile hotelului ( Orasul Hambantotta este la 15-20 km ) .
    Baie in ocean nu puteai face in fiecare zi deoarece apa era destul de adanca la tarm si valurile erau imense ( de la 2-5 m ).

   • Hotel Shangri La’s Hambantota Resort&spa Hambantota+94 477 888 888Sittrakala Watta, Chithragala, Ambalantota, Sri Lankade la 1851.77 Euro Apreciat cu 10/10

    Am fost impresionata in primul Rand de Curatenie ! Camerele extrem de spațioase, design deosebit, pat si perne foarte confortabile. Lenjerie pat schimbată zilnic, elefant, lebădă , flori de fiecare data așternute pe pat. Restaurantul foarte curat, bucatari excelenți. Foarte bine organizați! Receptivi la toate dorințele si cerintele noastre! Niciodată nu au spus, NU! Ne am simțit foarte bine primiți !!!
    Recomand cu mare drag!!!

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa