Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Impresii Hotel Premier Luxury Mountain Resort Bansko

   Hotel vizitat de Jeka
   Pret de la
   100 Euro / noapte
   Pret valabil pentru sejururi in anumite perioade in limita locurilor disponibile
   11 Karamanitza str. P.O. Box 73, 2770 Bansko
   Bansko, aproape de centrul statiunii, la 900m de ski-lift. Deschis in mai 2009.

   Vezi tarife
   1 impresie
   • Hotel Premier Luxury Mountain Resort Bansko+359(0)749 50500 - 5050111 Karamanitza str. P.O. Box 73, 2770 Banskode la 99.67 Euro Apreciat cu 7/10

    Am platit peste 4k pe un serviciu premium de cinci stele pentru patru persoane (13,15 ani si doi adulti) iar la cazare am primit initial o camera cu doua dormitoare si o baie.
    Sistemul de incalzire cu niste ventiloconvectoare (un fel de aeroterme) nu functiona in camera copiilor, iar in dormitorul nostru facea un zgomot infernal, in plus cupla si decupla de doua ori pe minut.
    O doua seara s-a blocat apa la WC si am sunat la receptie, iar dupa telefon si escaladarea problemei a treia zi mi-a fost schimbata camera cu una aflata la etaj 5, mansardat, cu scara interioara in care conditiile erau OK. Aceleasi aeroterme pentru incalzire dar astea functionau si erau ceva mai silentioase.
    Mobilierul este destul de invechit, doar anumite camere sunt OK, eventual puteti sa cereti la receptie sa le vedeti inainte.
    Transportul la gondola se face cu aceleasi masini diesel vechi, care inauntru au un miros de gaz de esapament destul de pronuntat.
    Noaptea de revelion a costat 130 eur de persoana, inclusiv pentru copii, dar toate bauturile au fost platite in plus , iar "Programul de Revelion" se termina in Bulgaria la ora 1:00.
    Deasemenea la masa de seara, inclusa in pachetul cu demipensiune, apa plata era contra cost.
    Personalul se straduieste sa fie dragut, dar peste toate am avut cazari net superioare la 5 stele tot in Bulgaria.

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2023 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa