Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Impresii Hotel Potos Thassos

   Hotel vizitat de Jeka
   Pret la cerere
   Potos, Thassos, Greece
   Potos, la 150 m de plaja

   Vezi tarife
   2 impresii
   • Hotel Potos Thassos00302593051416Potos, Thassos, Greece Apreciat cu 5/10

    Din punctul meu de vedere ceea ce ofera hotelul nu justifica pretul. Da, pe exterior este ok, insa pe interior, lasa de dorit. Camerele mici, mobila veche. E primul an in care eu mi-am tinut toate hainele in valize pe toata perioada sejurului.
    Am avut camera tripla, adica 2 paturi unite, cu niste saltele imense (mie mi-ar fi fost de ajutor un scaunel ca sa ma urc cum trebuie), care scoteau un zgomot mare la cea mai mica miscare. Patul suplimentar era lipit de acest "pat dublu" care era cu mult mai jos.
    Curatenie, dau un 7 cu indulgenta. In cele 8 zile mi s-a facut o singura data curatenie in camera...poate doamnele au intrat mai des, dar nu s-a cunoscut.
    Micul dejun: da, era divers, intr-o oarecare masura, dar acelasi in fiecare zi. Plus ca, se cunosteau feliile de salam ramase din zilele precedente, adica dupa ce ca era la fel...nu era nici fresh.
    Preturile la terasa/restaurantul hotelului destul de mari, chiar si cu acea reducere de 10%. Un gyros la farfurie era 10 eur. Am mancat in prima zi, o singura data...
    Per total, gaseam cazari mai dragute, fara mic dejun, la un pret mai acceptabil.
    Concluzia: nu ma voi mai caza la Hotel Potos.

   • Hotel Potos Thassos00302593051416Potos, Thassos, Greece Apreciat cu 8/10

    Mobila din camera era cam " ciufulita " , dusul nu avea suport si a trebuit sa il tinem in mâna. In rest, a fost asa cum ne așteptam de la un hotel de trei stele.

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2023 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa