Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Impresii Hotel Laur Hotels Experience & Elegance Didim

   Hotel vizitat de Jeka
   Pret de la
   131 Euro / noapte
   Pret valabil pentru sejururi in anumite perioade in limita locurilor disponibile
   PARLEMENTERLER YOLU 3.KOY, ALTINKUM, DIDIM, AYDIN, TURKEY
   Altinkum-Didim, langa plaja, la 700 m de Altinkum

   Vezi tarife
   2 impresii
   • Hotel Laur Hotels Experience & Elegance Didim0090/ 256/813.33.13PARLEMENTERLER YOLU 3.KOY, ALTINKUM, DIDIM, AYDIN, TURKEYde la 130.82 Euro Apreciat cu 8/10

    Hotel de 5 stele ... turcesti. Prima impresie placuta, multe din neajunsurile constatate in 2014 cand am fost ultima oara in hotel fiind rezolvate. Camerele renovate si remobilate sunt mult mai aratoase fata de anii precedenti. Persista insa neajunsurile “clasice” la instalatiile de apa din camere (teava fisurata in tavan, cand foloseam dusul din tavan se scurgea apa si prin pereti si picura langa wc). Mancare buna si diversificata (aveai la dispozitie mai multe feluri de mancare gatita – foarte gustoasa, la gratar, cu specific turcesc – lahmacun, pide, etc. – cu multe legume crude sau preparate in diferite metode, cu sau fara condimente. Reguli de igiena SARS CoV-2 implementate la locul/locurile de servit masa, intreg personalul purta in permanenta masti de protectie si manusi chirurgicale. Servirea tip UAI a fost partial inlocuita cu un sistem eficient, in sensul ca turistii nu mai puteau lua ei mancarea expusa, ci erau serviti de catre personalul hotelului pe linia de autoservire (mancarea era protejata complet de separatoare de sticla sau plastic transparent. Nu au fost probleme cu cantitatea ceruta de fiecare turist. Serviciul medical asigura testari RT-PCR si rapide in camera de asistenta medicala de la hotel, iar rezultatele ajungeau in 8 ore sau max. 24 ore (RT-PCR).
    Personalul cunostea putin sau de loc o limba straina.
    Activitatea de la Receptie prompta si eficienta.
    Locuri de parcare limitate. Daca erau mai multe masini, se puteau parca intr-un loc special amenajat in afara hotelului.
    Echipa de animatori slaba, aproape inexistenta, cu exceptia serilor cand la programul dedicat copiilor (mici si foarte mici) era antren, dar repetitiv, in fiecara seara repetandu-se aceleasi melodii si in aceeasi ordine.
    Tobogane de apa pentru copii (dar aveau acces si adultii), unul dintre ele fiind cu colac asigurat de hotel.
    A “aparut” o piscina infinity, cu baldachine de doua locuri, partial dispuse peste piscina, cu servire completa la sezlong, dar pretul era destul de mare comparativ cu serviciile (fata de ce se oferea oricum gratuit la hotel, mai era inclusa o sampanie).
    Barurile de pe plaja/piscine serveau cafea solubila expresso, cu sau fara lapte, bere Tuborg draft si bauturi nealcoolice pentru copii, dar cu puternic gust si culoare de chimicale.
    Per total, un raport calitate/pret decent, corespunzator asteptarilor mele.

   • Hotel Laur Hotels Experience & Elegance Didim0090/ 256/813.33.13PARLEMENTERLER YOLU 3.KOY, ALTINKUM, DIDIM, AYDIN, TURKEYde la 130.82 Euro Apreciat cu 6/10

    Slab resortul… la tot… statiunea este foarte putin ofertanta

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa