Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Impresii Hotel Coral Sea Holiday Resort Sharm El Sheikh

   6%Oferta Speciala Hotel vizitat de Jeka
   Pret de la
   780 Euro / sejur
   Pret valabil pentru sejururi in anumite perioade in limita locurilor disponibile
   Elsalam Road , Nabq Area, South Sinai Governorate 46628, Egypt
   Nabq Bay - Sharm el Sheikh, langa plaja, la 8 km de aeroport

   Vezi tarife
   3 impresii
   • Hotel Coral Sea Holiday Resort Sharm El Sheikh+20 69 3710600Elsalam Road , Nabq Area, South Sinai Governorate 46628, Egyptde la 780.39 Euro Apreciat cu 10/10

    Un resort frumos, mare, spatii verzi perfecte, curatenie maxima. Mancarea diversificata, in fiecare zi alte feluri, mese cu tematici. Personalul e de nota 20. Piscinele , multe si frumoase. Un minus la programele artistice seara. Multumim pentru sejur minunat!

   • Hotel Coral Sea Holiday Resort Sharm El Sheikh+20 69 3710600Elsalam Road , Nabq Area, South Sinai Governorate 46628, Egyptde la 780.39 Euro Apreciat cu 1/10

    Acest hotel nu are mai mult de 3 stele , tot ce se prezinta pe site nu corespunde realitatii . Exteriorul hotelului , piscinele si gradina sunt superbe .Camerele vechi , mobilier scorojit , aerul conditional functiona doar pe o viteza (am chematde doua ori sa il repare dar degaeaba), prosoapele nu le schimbau ci le impatureau si le puneau la loc , tot hotelul era plin de mucuri de tigari . Mancarea in fiecare zi aceleasi feluri , cu sucuri din praf , vin varsat .
    Am stat la acest hotel doar 4 zile dupa care ne-am mutat in Rixos in care totul a fost la superlativ .Este adevarat ca tariful din Rixos a fost mai ridicat , dar mentionez ca am mai vizitat Egiptul de doua ori si la tariful platit pt Coral am avut la celelalte hoteluri servicii de calitate superiora .
    Din pacate nu recomand acest hotel si nu este vina agentiei ci a hotelului care nu investe in calitatea serviciilor .

   • Hotel Coral Sea Holiday Resort Sharm El Sheikh+20 69 3710600Elsalam Road , Nabq Area, South Sinai Governorate 46628, Egyptde la 780.39 Euro Apreciat cu 3/10

    Salutare,
    Cand am ajuns la autocarul care trebuia sa ne duca la hotel, soferul nu a vrut sa puna mana pe bagaje si a trebuit sa le punem noi in cala, sa consideram ca , in pandemie nu au voie sa atinga bagajele.
    La cazare , am gasit par in baie si praf peste tot. Prosoapele vechi, uzate. Am cerut sa ne schimbe camerele si au oferit acelasi model de camera dar mai aproape de mare, dar trebuia sa mai platim o diferenta de bani. Restaurantul principal foarte prost organizat, selectia oferita la mic dejun , pranz si cina foarte slaba, banane la micul dejun nu aveau, trebuia sa ceri. Fructe doar struguri si mere si curmale. Ospatarii vorbeau engleza foarte slab si faceau aluzii, si se zgaiau.....Aqua parc-ul este ok chiar daca trebuie sa treci strada principala, pe jos, sa ajungi acolo. Dupa 3 zile ne-am mutat la Rixos tot grupul de 20 de persoane. Daca restaurantul era ok din punct de vedere al curateniei si ai selectiei mancarii poate nu ceream sa ne mutam.
    Nu recomandam Coral Sea Holyday Resort.

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2023 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa