Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Impresii Hotel Aqvatonic - Steaua De Mare Eforie Nord

   Hotel vizitat de Jeka
   Pret de la
   63 Euro / noapte
   Pret valabil pentru sejururi in anumite perioade in limita locurilor disponibile
   Bulevardul Tudor Vladimirescu 39-43, Eforie Nord 905350
   Eforie Nord, 50 m de plaja

   Vezi tarife
   2 impresii
   • Hotel Aqvatonic - Steaua De Mare Eforie Nord0341 447 555Bulevardul Tudor Vladimirescu 39-43, Eforie Nord 905350de la 63.35 Euro Apreciat cu 1/10

    Hotelul desi are 4 stele nu merita nici macar 3. Camere mici, servicii proaste, mizerie. Foarte scump pentru ce ofera, "All inclusive" este o gluma proasta si nu am avut parte de asa ceva niciunde. Am facut enterocolita dupa o zi si jumatate si personalul de pe ambulanta ne-a spus ca este de la carnea de pui si ca este hotelul de unde au dus cei mai multi copii la spital. Nu recomand familiilor cu copii mici.

   • Hotel Aqvatonic - Steaua De Mare Eforie Nord0341 447 555Bulevardul Tudor Vladimirescu 39-43, Eforie Nord 905350de la 63.35 Euro Apreciat cu 9/10

    Totul ok.
    Este pentru a 3 a oară când venim la acest hotel și prima dată când folosim plaja. Am fost până acum iarna și am folosit doar spa-ul.
    Mâncare bună ca de obicei, dulciurile puține dar ce am mâncat au fost bune, fructe și multe salate. Camere acceptabile (camerele nu au balcon). Am avut suita - 2 camere - dar când s-a întins canapeaua a acoperit toată camera și a fost greu sa ne strecuram pe lângă ea. Plaja arată foarte bine, intrare lina in apa, șezlong cu saltea(pe care o luai in baza cardului), umbrela, însă nu aveai nici o măsuță să îți pui și tu paharul de cafea. Pe plaja era un dozator cu suc unde te serveai singur și bar(cred că se servea bere și vin nu știu exact că nu am fost), 3 dozatoare de cafea la piscina care era pe plaja dar un plan mai sus (o cafea din cele mai bune pe care le-am băut la mare!), inghețată ambalata individual.
    În lobby aveai pe lângă sucuri, băuturi alcoolice și înghețată ceva patiserie biscuiți și foietaj.
    Spa -ul este punctul forte al acestui complex.
    Seara la piscina se canta muzica live.
    Vom reveni cu plăcere.

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa