Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Impresii Hotel Aluasun Helios Beach Obzor

   15%Early Booking Hotel vizitat de Jeka
   Pret de la
   38 Euro / noapte
   Pret valabil pentru sejururi in anumite perioade in limita locurilor disponibile
   ul. Chernomorska 40, 8250 Obzor
   Obzor, langa plaja, la 61 km de Varna

   Vezi tarife
   5 impresii
   • Hotel Aluasun Helios Beach Obzor+359 55 432 175ul. Chernomorska 40, 8250 Obzorde la 38.01 Euro Apreciat cu 10/10

    Curățenie 9/10
    Personal amabil,
    Mancare diversificata 8/10, piscina curata

   • Hotel Aluasun Helios Beach Obzor+359 55 432 175ul. Chernomorska 40, 8250 Obzorde la 38.01 Euro Apreciat cu 10/10

    Personal amabil,camere mari,curățenie zilnic,mâncare bună și diversificată. Personal suficient in sala de mese,uniforme curate,mese impecabile. Nu se formau cozi.Nu-ti atrăgea nimeni atenția dacă plecai la cameră cu un desert sau cu o gustare.Bratarile sunt puse la mână imediat cum ajungi,chiar dacă nu este cameră pregătită. Am observat cu surprindere turiști carora li s-au pus bratarile in jurul orei 8 dimineața.
    Piscina mare, locuri suficiente,se primesc prosoape pentru piscină. Niciodată nu asteptai la bar. Erau 2 sau 3 barmani care serveau.Hotelul este amplasat aproape de centrul comercial.
    În concluzie...fara reproș.

   • Hotel Aluasun Helios Beach Obzor+359 55 432 175ul. Chernomorska 40, 8250 Obzorde la 38.01 Euro Apreciat cu 10/10

    Aș fi vrut să spun lucruri rele doar pentru ca Hotelul să nu se aglomereze în urma recenziei mele :) Glumesc, desigur.
    Este al doilea an consecutiv când ajungem acolo împreună cu familia extinsă. Hotelul este dispus de-a lungul plajei în 3 clădiri cu câte 2 și 3 etaje, iar până la mare te desparte doar o alee. Camerele cu ferestrele spre mare au o vedere cu deschidere largă a orizontului. Practic poți observa curbura Pământului. Mâncarea a fost extrem de variată, pentru toate categoriile de mâncăcioși, chiar și pentru vegetarieni sau copii. Toate preparatele sunt cu gust mediu, astfel încât poți să îți potrivești de gust cât și cum dorești. Așadar cele trei mese ating toate nevoile: de la iaurt, gemuri de 3-4 feluri, unt de asemenea de câteva feluri, brânzeturi diverse, legume feliate din care îți puteai face propria combinație de salată, ciorbe, tocănițe cu pui, cu ciuperci, ciulama, nelipsita iahnie cu fasole boabe de la micul dejun, omletă, scrob, burgeri, chifteluțe, creveți, sushi, file de pește la grătar, întotdeauna câteva feluri de pâine feliată(albă, neagră, integrală) dar și chifle diverse(cu semințe, fără, dospite, etc). Dacă ajungi în prima zi de cazare, mai devreme de cină, poți să mănânci o pizza la Barul hotelului, gratis desigur. Tot gratis este și băutura în toate combinațiile posibile, de la vin, bere, rachiu, la cele sofisticate gen cocktailuri. Un minus ar fi că nu se prepară cafe frappe :) In rest, cafea și ceaiuri la discreție, cu lapte sau fără, cu zahăr brun sau dietetic.
    Curățenia era făcută zilnic și dacă lăsai prosopul pe podea. Nouă ni s-a întâmplat să le ia de pe spalierul din baie și să le înlocuiască cu altele noi, chiar dacă nu le-am lăsat noi jos(era în dimineața celei de-a treia zi de la sosire).
    Barul piscinei se deschidea la ora 10, cu băuturi răcoritoare și alcoolice la discreție, de asemenea. Dacă simțeai că te deshidratezi cât timp erai în apă, te puteai duce de exemplu să te așezi pe un scaun în apă, la bar.
    În fiecare zi erau animatori care organizau pentru turiști miscare în piscină sau concursuri de îndemânare și concentrare, individuale sau de echipă, foarte interesante.
    Recomand!

   • Hotel Aluasun Helios Beach Obzor+359 55 432 175ul. Chernomorska 40, 8250 Obzorde la 38.01 Euro Apreciat cu 10/10

    Rămâne super

   • Hotel Aluasun Helios Beach Obzor+359 55 432 175ul. Chernomorska 40, 8250 Obzorde la 38.01 Euro Apreciat cu 8/10

    Condiții de cazare, curățenie și masa Ok.

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2023 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa