Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Rixos Premium Seagate

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Rixos Premium Seagate Sharm El Sheikh
   Pret de la
   1349 Euro / sejur
   Nabq Bay - Sharm el Sheikh, langa plaja, la 8 km de aeroport
   Vezi tarife
   Rixos Premium SeagateHotel Rixos Premium Seagate Sharm El Sheikh Apreciat cu 8/10

   Un resort bun, excelent chiar, dacă ești norocos. Noi nu am fost norocoși, am plătit prețul pentru 2 adulți și 1 copil de 9 ani, am ajuns la 12 noaptea la hotel și am avut surpriza foarte neplăcută de a găsi în cameră 2 paturi inguste. Ni s-a spus ca dacă dorim, pot trimite pe cineva sa lipească paturile și, eventual, pot sa mai aducă un pat. Ne-am întors la recepție să cerem o alta cameră, ni s-a spus să revenim a doua zi pentru ca nu au nimic altceva disponibil. Singurele perne erau unele care te țineau în poziția șezut, așa că am preferat să dorim fără pernă, deci tot un somn chinuit. A doua zi am primit o alta camera, cu un pat dublu și un pat mic, însă impachetatul tuturor lucrurilor desfăcute între timp este un lucru destul de neplăcut, necesita timp și atenție pe care nu mai ești foarte dispus sa le acorzi odată începută vacanta.
   Karpaten a modificat ambele zboruri iar întoarcerea a fost la 11 noaptea, asa ca am întrebat la recepție dacă putem beneficia de un late check out. Ni s-a comunicat sa venim în seara dinaintea zilei de plecare "să verifice" dacă au disponibila camera. Când am revenit nu s-a făcut nicio verificare a disponibilității, hotelul oricum se cam golise, însă ni s-a cerut plata a 100 dolari pt late check-out. Am plătit, nu poți sta la recepție sau pe terasă de la 11 dimineața la 8 seara, când era plecarea la aeroport.
   Animația - cava ce sigur poate sa fie îmbunătățit. Plus ca întrebai la ce ora începe spectacolul, nu aveau nimic fixat, probabil la ei artiștii nu au program, încep fie când vor ei, fie când se aduna suficienta lume.
   În rest, un resort fain, curat și foarte bine întreținut, mâncare este foarte bună și variata, iar reciful este spectaculos!
   În concluzie, pentru o vacanță reușită, și organizatorul, și hotelul ar trebui să ia unele masuri, loc de îmbunătățire este destul.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa