Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Sub așteptări

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Aquasis Deluxe Resort And Spa Didim
   Pret de la
   159 Euro / noapte
   Altikum - Didim, la 30m de plaja, 4km de centru Altinkum.
   Vezi tarife
   Sub așteptăriHotel Aquasis Deluxe Resort And Spa Didim Apreciat cu 2/10

   Ca și locație arata foarte ok dar nicidecum de 5 stele poate undeva intre 3 și 4 maxim . Locația este îngrijită, curată ,camerele ok , personal încearcă să fie prietenos dar foarte putini cunosc un pic de engleza și aici e o problema . Piscinele arata foarte ok și îngrijite .
   Acum incepe partea distractiva , incinta complexului are tobogane care sunt deschise foarte puțin pe parcursul zilei ceea ce e un mare dezavantaj și nu am înțeles de ce , încă o dată din cauza că nu vorbesc engleza. Pe parte de băuturi la o locație de 5 stele ultra all inclusive sunt niste mizerii . Bere doar la dozator in pahare de plastic mătuite, bere care bei 20 și nu simți nimic , sucuri doar la dozator la fel niste mizerii , cocktail din o tărie ieftina combinata cu suc de la dozator și sirop la fel o mizerie în condițiile de " 5 stele ultra all inclusive" . Vin ....😂😂 ....alta mizerie la sticla de 2 L .... Pe parte de băuturi un dezastru total pentru așa zisul 5 stele ultra all inclusive.....dezamăgitor . Apropo daca vreți să beți ceva asemănător cu acasă puteți in lobby dar pe bani.....4-5€ o bere , 8-10€ 50 de whisky...suc la doza nu la dozator.
   Cafeaua din lobby e ok in rest doar de la tonomate sau daca nu e de la tonomate au gust ca cea de la tonomat.
   Pe parte de mâncare sunt foarte multe opțiuni dar mai mult de jumate sunt degeaba. Aici poate am eu alte gusturi dar nu ramai flamand dar nici nu impresionează absolut cu nimic .
   Per total ca locație este frumos îngrijit curat , pe parte de mâncare relativ ok depinde de gusturi , pe parte de băuturi niste mizerii ordinare . Pentru o locație care se pretează a fi 5* ultra all inclusive și pentru prețul pe care îl plătești nu se merita deloc deranjul decât dacă îți place să faci ture la magazin și îți cumperi un suc o bere un vin etc.
   Dezamăgire totală prima și ultima data la acest "resort" .

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Alte comentarii:

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa