Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Un resort de vis!

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Aquasis Deluxe Resort And Spa Didim
   Pret de la
   159 Euro / noapte
   Altikum - Didim, la 30m de plaja, 4km de centru Altinkum.
   Vezi tarife
   Un resort de vis!Hotel Aquasis Deluxe Resort And Spa Didim Apreciat cu 10/10

   Am petrecut concediul din 2022,in luna Septembrie,10 zile,impreuna cu familia,in acest minunat resort,adica am revenit deoarece am mai fost si in 2021dar numai 7 zile.
   Totul acolo este la superlativ!Aquaparc cu tobogane,sala de jocuri video,camera cu jucarii pentu copii,poolbaruri,lobybar,cofetarie,magazine,trotinete si masinute electrice,scena cu amfiteatru unde animatorii se ocupa de distractia turistilor,camere curate mari,in hotel,un mic cartier cu apartamente cu iesire direct in piscina,vile cu piscina propie,camere cu esire pe iarba,cu o plaja,mica si cocheta cu nisip si ponton,baldachine,inchiriere de ambarcatiuni,scufundari,si multe altele...Noi am inchiriat o camera,cu iesire direct in piscina,asa putand sa inotam si sa ne zbenguim in apa cand aveam chef...din pat direct in apa...
   Cu mancarea a fost tot timpul o problema...forte multa,de diversivitate si de gusturi excelente,la restauramtul hotelului,foarte mare,cat si la restaurantele A-la-Carte,Mexican,Asiatic,Indian,Turcesc si European.
   Pur si simplu nu te plictisesti niciodata!
   Cand am plecat,noi pe 11 Septembrie,hotelul era plin in proportie de 80%
   Cea ce am constatat,e ca nu am simtit,efectele crizei,fata de anul trecut!Nu au facut nici un rabat de la calitate,curatenie si servicii!
   Singurul impediment,a fost distanta de 1200 de km.pana acolo,si inca 1200 intors,cu escala de o noapte,si la dus si la intors,pentru o noapte, la Hotel Helen din Chanakale!
   Evitati traseul prin Istambul,deoarece este foarte aglomerat!
   Vom mai revenii,negrasit!

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Alte comentarii:

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa