Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   familie cu 2 copii sub 8 ani

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park - Neverland Hurghada Hurghada
   Pret de la
   1019 Euro / sejur
   Hurghada, la 900 m de plaja hotelului Dana Beach
   Vezi tarife
   familie cu 2 copii sub 8 aniHotel Pickalbatros Jungle Aqua Park - Neverland Hurghada Hurghada Apreciat cu 9/10

   Am fost cazati in aripa noua, camerele curate, frumos aranjate, menajera ne facea din cand in cand forme de animale din prosoape.
   Resortul are multe piscine, pe toate gusturile, insa la ora 17 se inchideau toate, chiar si cea cu apa incalzita. Shuttle bus-ul spre si dinspre plaja mergea des; daca era unul prea aglomerat, venea imediat urmatorul.
   Mancarea a fost buna. Desi erau zone de masa cu tematica(gen italian, asiatic..) mancarea era in mare parte aceeasi. Ca fructe, erau doar portocale si curmale. A fost intr-o seara si pepene galben insa destul de greu de gasit.
   Apa de la robinet nu este potabila insa primeam atat in camera cat si la zonele de masa pet-uri cu apa potabila. Ca bauturi alcoolice erau brandy, vodka, vin si bere; nu erau tare iscusiti la cocktailuri, insa le ieseau bine cand le spuneam proportiile.
   Nu cred ca tine doar de hotel ci mai mult de obiceiul tarii, insa trebuie neaparat sa mentionez ca tips-urile de 1-2 dolari sau euro pot aduce multe beneficii. Fiti pregatiti cu teancul de bancnote de 1$ sau cu multe monede de 1-2E

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa