Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Impresii Hotel Baron Palms Sharm El Sheikh

   Hotel vizitat de Jeka
   Adult Only
   Pret de la
   1237 Euro / sejur
   Pret valabil pentru sejururi in anumite perioade in limita locurilor disponibile
   Ras Nasrany - Sharm El-Sheikh - South Sinai, South Sinai Governorate 11432, Egypt
   Sharm el Sheikh, langa plaja, la 8 km de aeroport

   Vezi tarife
   2 impresii
   • Hotel Baron Palms Sharm El Sheikh+20 127 865 8070Ras Nasrany - Sharm El-Sheikh - South Sinai, South Sinai Governorate 11432, Egyptde la 1236.72 Euro Apreciat cu 10/10

    Un hotel mai mic ,linistit foarte curat cu personal serviabil . Mancare buna ,plaja cu nisip si un ponton de unde se poate face snorkeling .Spa cu profesionisti ,multumesc Dina pentru masaj .Recomand acest hotel ,multumesc Jeka pentru recomandare !!!

   • Hotel Baron Palms Sharm El Sheikh+20 127 865 8070Ras Nasrany - Sharm El-Sheikh - South Sinai, South Sinai Governorate 11432, Egyptde la 1236.72 Euro Apreciat cu 8/10

    Hotel bun, camere confortabile, foarte curat peste tot si bine intretinut. Personal bine instruit, foarte serviabili si indatoritori.
    Mancare mediocra , multe feluri dar nu de calitate, nu au bucatari buni probabil.
    Plaja este frumoasa, sezlonguri si prosoape de calitate, servicii foarte bune dar intrarea in mare este dificila, cu pietre, mici portiuni cu nisip.
    Pentru amatorii de snorkeling poate fi atractiv mergand pe cele 2 pontoane improvizate.
    SPA bun, cu masaje excelente, asta daca negociezi dur pretul luand mai multe sedinte.
    Hotelul fiind amplasat departe de orice, pentru deplasare poti solicita taxi apeland la Serviciul Clienti si preturile afisate sunt exagerate. Chiar daca am negociat pret mai bun, tot prea scump fata de preturile reale.
    Lipsa atmosfera, le-am reclamat ca parca e un sanatoriu, animatorii foarte putin prezenti, muzica nu este difuzata in toate punctele de interes.
    In concluzie raportul calitate/pret este absolut nemultumitor, am platit foarte scump pachetul achizitionat din februarie, peste 2700 euro/ 2 persoane si categoric nu a meritat.
    Ulterior hotelul a redus pretentiile, pretul a sczut considerabil, normal avand in vedere ca gradul de ocupare era sub 50% dar eu nu am beneficiat de aceasta reducere.

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa