Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Impresii Hotel Vita Park Albena

   Hotel vizitat de Jeka
   Pret la cerere
   Albena, Bulgaria
   Albena, la 950m de plaja

   Vezi tarife
   7 impresii
   • Hotel Vita Park Albena+359 57 962 052Albena, Bulgaria Apreciat cu 1/10

    Evitați vilele acestui hotel ! Când am ajuns erau pânze de păianjeni, insecte moarte , ploșnițe peste tot moarte , mirosea a îmbâcsit ! Am cerut la Recepție sa se facă curățenie dar nimic , la insistenta mea către femeia de serviciu a venit si a dat puțin cu matura ! In tot sejurul nostru nu sa mai făcut curățenie nici măcar nu sau golit coșurile de gunoi ! Ne-au dispărut bani din portofel care era ascuns in valiza ( 100€ ) . A fost cel mai horor sejur !
    Păcat de restaurant/piscina unde a fost super !

   • Hotel Vita Park Albena+359 57 962 052Albena, Bulgaria Apreciat cu 10/10

    Superb

   • Hotel Vita Park Albena+359 57 962 052Albena, Bulgaria Apreciat cu 1/10

    Am revenit cu entuziasm la Vita park dupa 3 ani de pandemie, însă entuziasmul ne a trecut după prima cină.Si mâncarea la cantină este mai gustoasă!!Parizerul a fost vedeta vacanței..Hot dog cu parizer, frigarui, paste,fript,hamburger sau ca atare, parizerul nu a lipsit!!! Din diversitatea de mâncare pt orice pretențios de acum 3 ani,anul acesta nu puteai sa te apropii decat de cartofii prăjiți, orezul fara gust,si salata de roșii cu castraveti si brânză..Ca toata vacanta sa fie perfectă am împrumutat si un ROTAVIRUS de toata frumusetea de la aquapark. Am fost 3 familii cu cate 2 copii și menționez că nu ne a ocolit pe niciunul...Angajați filipinezi si bucătari turci este cea mai proastă combinație. De curățenie nu mai vorbim ca nu are rost..Nu vom mai reveni niciodată!!!

   • Hotel Vita Park Albena+359 57 962 052Albena, Bulgaria Apreciat cu 2/10

    Am girat cu toată încrederea, îndreptând multe familii de prieteni către aceasta agenție, rezervările fiind către Magnolia din Albena. În apropierea datei sejurului s-au trezit cu e-mail de la agenție în care erau anunțati de relocarea către Vita Park, deoarece Magnolia este inchis,desi, cand intram pe agentie era liber la rezervări, culmea, tot la Magnolia care trebuia sa nu mai apara pe site, fiind închis. Când au ajuns aici. ...dezastruuuu! Mâncare de foarte proasta calitate, un paznic grețos care deși avea locuri de parcare libere, nu-i lasa să parcheze decât după lungi insistente. Relocati de la Magnolia la Vita Park și cu bratari de Laguna Mare. În e-mailul de relocare li se spunea ca au acces gratis la Aqua Park Ralitsa și când s-au dus acolo le-au refuzat intrarea pe motiv ca au brățară cu Laguna Mare. La hotel au spus ca nu știu despre ce e vorba. Urat și dezamăgitor ceea ce se întâmplă. Înainte de a ne achiziționa bietele ar trebuie sa ne gândim de zece ori de unde o facem.

   • Hotel Vita Park Albena+359 57 962 052Albena, Bulgaria Apreciat cu 1/10

    BĂTAIE DE JOC! O MANCARE ORIBILA SI FACUTA IN BATAIE DE JOC, MIZERIE PESTE TOT, PERSONAL PLICTISIT ȘI INDIFERENT. SA LE FIE RUSINE!!!!!!!

   • Hotel Vita Park Albena+359 57 962 052Albena, Bulgaria Apreciat cu 4/10

    Mizerie la mese, personal insuficient pentru debarasarea meselor, curățenie în camere și restaurant inexistente.
    E al treilea an de când venim la Vita Park dar din păcate este și ultimul an.

   • Hotel Vita Park Albena+359 57 962 052Albena, Bulgaria Apreciat cu 5/10

    Curățenia lasă de dorit, în special toaletă din hotel îți era greață sa o folosești. În baia din camera venea miros de canalizare deci groaznic.Personal angajat foarte puțin. Manarea slab calitativ, dar nu mureai de foame. (nu recomand mai ales dacă mergeți cu copii pretențioși la mâncare). Fără animatori, fără bar la piscina. Singurul atuu întrarea la aquapark. Nu recomand.

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2023 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa