Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Impresii Hotel Spring Holiday Resort Neptun

   Hotel vizitat de Jeka
   Pret de la
   24 Euro / noapte
   Pret valabil pentru sejururi in anumite perioade in limita locurilor disponibile
   Aleea Plopilor, 905550 Neptun, România
   Neptun, la 800 m de plaja

   Vezi tarife
   1 impresie
   • Hotel Spring Holiday Resort Neptun0742 224 714Aleea Plopilor, 905550 Neptun, Româniade la 23.83 Euro Apreciat cu 8/10

    Se observa faptul ca angajatii isi dau interesul ca totul sa fie ok (personalul de la receptie, personalul din zona de servire a micului dejun, curatenia din camere).
    Pacat ca majoritatea oamenilor care se cazeaza in acest hotel au niste maniere deplasate dar hotelul nu are incotro, nu ii poate alege.

    Am observat familii care ar “sfasia” pentru a alege bucatele de la micul dejun, cum isi depoziteaza in ghiozdane micul dejun, cum transforma terasa din spatele cladirii Orange intr o mica bodega pana dupa miezul noptii, sticle de bere aruncate in gradina ingrijita de staff dar aruncate si prin receptia hotelului. Parca ar trai animale in hotel, nu oameni.
    Ca si plusuri, ce tin strict de hotel, as mentiona proximitatea fata de tot ce ai nevoie in statiune, mai putin plaja, dar asta se stie deja cum e in Neptun, curatenia din camere, diversitatea micului dejun, mobilierul relativ nou, desi putin cam pe stilul cheap&chic, patul confortabil.
    Ca si minus, as puncta numai dimensiunea camerei si a baii, poate si faptul ca check-in-ul se face la ora 16:00, dar pe de-o parte inteleg si acest aspect avand in vedere ca am gasit o camera foarte curata.

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2023 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa