Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Impresii Hotel Atlantica Akti Zeus Creta

   Pret de la
   1080 Euro / sejur
   Pret valabil pentru sejururi in anumite perioade in limita locurilor disponibile
   Amoudara, Amoudara Herakliou, 71500, Grecia
   Amoudara, langa plaja, la 5 km de Heraklion

   Vezi tarife
   1 impresie
   • Hotel Atlantica Akti Zeus Creta+30 281 037 8900Amoudara, Amoudara Herakliou, 71500, Greciade la 1080.35 Euro Apreciat cu 3/10

    Ca o idee generala se poate traduce in cum sa tragi in jos un hotel bun spre foarte bun cu un management jegos.

    Locatie: (-) Hotelul se afla relativ aproape de aeroport (~15-20 minute). Partea proasta e ca se afla foarte aprope de centrala orasului Heraklion, ceea ce inseamna ca vei avea din cand in cand miros de pertol ars. asta reprezinta unul din marele minusuri ale hotelului.

    Hotel : (+) Un hotel de 4* sanatoase/normale, curat frumos aranjat, cu o gradina botanica in interiorul sau. E bine ingrijit si cu foarte multa vedeata.

    Masa: ( +) Mancare foarte buna si foarte diversificata. La fiecare masa aveai cel putin 2 tipuri de peste & fructe de mare si 2 alte tipuri de carne, in plus fata de clasicele mancarici /supe/ fructe/ dulciuri / bauturi. Comparativ cu alte hoteluri de 5* din Creta la care am mai fost la categoria masa.

    Fun ( - - - ) Ei si aici avem cele mai mari probleme:

    1. Piscina hotelul functiona doar de la 10- 18, adik la 17.59 pleca salvamarul acasa si scotea pe toata lumea din piscina si punea un lant in jurul piscinei. WTF la ora aia te intorceai de la plaja si vroiai sa mai faci o baie. Guess what : Nu se poate. Noi nu am suferit pentru ca am avut camera cu iesire la piscina si am facut baie si mai tarziu, dar overall e un mare -

    2. Acesul la parcul acvati se face exclusiv in functie de varsta. Adik in functi de grupa de varsta ai acees la unele tobogane sau nu. Am intrebat, sa ne explice care e diferenta dintre un copil de 9 ani si 11 luni si unul de 10 ani si 1 luna din pct de vedere al topoganului. Ce se supara toboganul si incepe sa planga?
    Rsp: Asa e regula si o aplicam.

    Servicii (-) Am aterizat la ora 8 si am ajuns la hotel la 2.15 in conditiile in care masa era pana la 21.30. in loc sa ne conduca la masa in timp cei ei isi faceau treaba cu cazarea, cum s-a intamplat in turcia spre exemplu, am stat la receptie pana sau cacait pe ei sa ne faca checkin si "ne-au pregatit" niste gustari reci.
    Adik in sandwich si un mar.

    CoVid (+++)
    Aici e singurul motiv pentru care hotelul merita.
    Conditii excelente, Se purta masca peste tot unde era la aglomeratie, gen la fiecare bufet/bar.
    La masa aveai manusi si nu erai primit fara masca. Pranzul si cina era daoar cu programare, un pic anoying la inceput dar f utila, pentru ca nu era niciodata aglomeratie.

    Una peste alta a fost OK dar nu recomand mai ales pentru familii cu copii 7-10 ani.

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa