Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Vacanta la Tuana Club, Fethyie

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Club Tuana Fethiye
   Pret de la
   51 Euro / noapte
   Yaniklar, langa plaja, la 17 km de Fethiye
   Vezi tarife
   Vacanta la Tuana Club, FethyieHotel Club Tuana Fethiye Apreciat cu 6/10

   Vacanta la Tuana Club, Fethyie
   Zbor cu Taromul din Bucuresti la 06,30, ajuns in Dalaman la ora 08,05, la Club Tuana la ora 08,40. Pana aici toate bune, dar camerele se elibereaza dupa orele 12,00. Ni s-a spus sa lasam bagajele la receptie, sa mergem sa mancam micul dejun, sa ne plimbam si sa revenim dupa ora 12,00 pentru a lua cheia de la camera. De ce a fost pus charterul la 06,30?
   Am avut camera standard room park.
   Cele bune: in zona park e mai multa vegetatie, camerele sunt in cladiri P+1, in apropiere era o piscina, un bar deschis pana la ora 23,59, mancarea era bunicica, am avut si peste ( macrou ), bautura era ok; am avut cateva spectacole dragute seara la amfiteatru;
   Cele rele: camera era mare dar avea un pat mic, aveam paienjeni in camera, seara trebuia sa punem aparatul antitantari ca sa nu ne pape tantarii, semnalul la cable tv era foarte slab ( toate canalele erau puricate sau imposibil de vizionat, am anuntat la receptie 3 zile succesiv si a ramas ca in gara, mi-au spus a 3-a oara ca e o problema generala in zona ( de care se stie, adica nepasarea e la ea acasa ), cu toate ca la bar tv-ul avea semnal bun), tv-ul mic = diagonala de 51 cm, un Vestel vechi de peste 20 ani, telecomanda de la aerul conditionat arata ca luata de la gunoi, era si crapata, semnalul WI FI era vai de el, curatenia in camera lasa de dorit, lenjeria ne-a schimbat-o dupa 5 zile ( din 7 total ) iar prosoapele nu le schimbau daca nu lasam 20 lire turcesti sau 2 euro pe pat ( le impachetau sa credem ca sunt schimbate ), in minifrigider am avut 2 beri si 4 ape doar in prima zi, in rest ioc; la mare plaja era cu pietre si pe mal si in apa, apa era plina de gunoaie, sezlongurile erau din lemn, vechi, grele si uneori insuficiente ( probabil si din cauza ca vecinii “prieteni” de la rasarit ( care erau cam 60% din totalul turistilor ) ocupau la dublu si pe iarba si la mare , ca asa sunt ei, le place sa ocupe ). Am fost in concediu in Turcia de vreo 8 ori, dar lipsa de respect pentru turistul care a platit bani, ca aici, nu am mai vazut de cand am fost in Beach Club Doganay Hotel. Daca ma intrebati, nu mai merg in Turcia decat la Rixos sau ceva la un nivel superior de calitate.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2023 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa