Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Gural Premier Belek 17-28.06.2023

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Club Gural Premier Belek
   Pret de la
   196 Euro / noapte
   Belek, langa plaja, 35 km de aeroportul din Antalya
   Vezi tarife
   Gural Premier Belek 17-28.06.2023Hotel Club Gural Premier Belek Apreciat cu 8/10

   Un hotel ok, per ansamblu.
   Destul de scump, pt serviciile oferite. Exista hoteluri care ofera mult mai multe in aceeasi bani.
   Camerele mari, foarte curate, multa verdeață, multa liniște in zona de cazare.
   Zona de tobogane este mare, au si o parte nou deschisa in 2023, pentru copii. Sunt suficiente pentru 7 zile. Nu te plictisesc.
   Bucătăria era prea putin variata. Exista multa mancare gătită cu specific turcesc, deloc pe gustul strainilor ( mare majoritate era la international si la zona de gratar). Foarte putin internațional, in schimb au o zona doar de chinezesc, unde varietatea nu e foarte mare si se repeta la 2-3 zile. Supele foarte slab calitative. Personalul auxiliar de la mese era putin depășit, nu strangeau farfuriile destul de repede, multi nu stiau engleza si te intelegeai greu cu ei.
   Barmanii nu prea aveau experienta si nu stiau multe cocktail-uri, iar bauturile le faceau dupa ureche. De asemenea nu stiau engleza si intelegeau mai greu. Exista cativa băieți pregătiți si daca ii gasesti, numai de acolo comanzi :) .
   Un plus este faptul ca te serveau la masa si la piscina ( daca reuseai sa ii faci sa inteleaga ce vrei :)) ), ceea ce la alte hoteluri nu se intampla, te duci singur sa iti iei bauturile.
   Entretainment la piscina este slăbuț. Jocurile din piscina, plus activitatile, sunt slabute. Exista cateva exceptii, dar mult sub alte hoteluri.
   Spectacolele de seara, slabute. Din 9 seri nu s-a repetat niciodată, ceea ce e bine ( se repeta la 14 zile, fata de 7 zile la alte hoteluri), dar show-urile sunt de doar 40 min si slăbuțe. La fel si cele pentru copii, foarte slabe si fara multa imaginatie; cei care se ocupa cu acestea chiar incearca dar se vede lista de experiență in coordonarea lor.
   Acest feedback l-am dat si catre hotel, in cadrul unui survey.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa