Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Recomandat pentru familii cu copii

   Hotel vizitat de Jeka
   Aqua Park
   Hotel Sol Nessebar Palace Nessebar
   Pret de la
   117 Euro / noapte
   Nessebar, langa plaja
   Vezi tarife
   Recomandat pentru familii cu copiiHotel Sol Nessebar Palace Nessebar Apreciat cu 8/10

   Un hotel de recomandat familiilor cu copii, de orice vârstă, deoarece au atracții de joacă caracteristice tuturor copiilor, chiar si de vârstă mai mică (leagăne, tobogane, spațiu verde amenajat pentru ei, cu gazon natural), piscină exterioara cu adâncime potrivită copiilor, piscină interioară (ambele având program pana la ora 19.00), tobogane cu apă; plajă proprie cu șezlonguri fără vreo plată suplimentara, cum s-a mai scris, baruri deschise până la ora 23.00, cu posibilitatea preparării multor tipuri de cocktailuri, chiar si pentru copii; pe tot parcursul zilei in zona piscinei exterioare se găsesc multe sortimente de dulciuri (gogosi, gogosi ameticane, croissante, pizza, burgeri, fructe), seara sunt oferite spectacole (dans, magie, live karaoke, acrobații); in timpul zilei sunt programate pool party, pool fitness, jocuri pe apa si nisip pe plaja. Ai posibilitatea de a lua contracost un vaporas de pe pontonul hotelului, care te poate lăsa in Nessebar, centrul vechi si de atracție turistica, biletul fiind ieftin si cu un orar până la 19.10 seara.
   Pe plaja, pot fi luate de la beach bar, băuturi si sandwich-uri toast (mai multe sortimente). La fel, sunt multe optiuni vis-a-vis de înghețată (cornet, pahar, ambalate individual etc). Prosoapele pentru piscina sunt oferite din partea hotelului gratuit (comparativ cu alte hoteluri unde se percep taxe) si sunt schimbate ori de cate ori soliciti. Hotelul are 4 lifturi si 7 etaje, este mai retras fata de statiune, dar acest aspect ii confera intimitate, liniște si siguranța. Hotelul detine parcare cu posibilitatea platii pe zi, in funcție de sejur. In fata hotelului se găsesc taxiuri, la un pret foarte convenabil pentru a te deplasa in Sunnybeach, Nessebar sau la parcul cu cămile. Sunt si câteva tarabe cu diverse obiecte de cumpărat, in jurul hotelului.
   Camera noastra fiind 2 adulti si 2 copii, din care unul de aproape 3 ani, era foarte spațioasa, cu balcon prevazut cu 2 scaune, masa si suport pentru prosoape, baia generoasa ca spatiu, având si cada si cabina de dus, insa cam de pe la toate (chiuveta, cada, cabina) curgea apa pe pardoseala in interiorul băii, insa din punctul nostru de vedere, nu a fost un defect atât de dramatic, deoarece datorita temperaturii, se usca foarte repede si nu a fost deranjant. Ca si curățenie, a trebuit sa anunt ca sa mi se schimbe prosoapele din camera, iar apoi n-au mai fost probleme in aceasta privința, insa la capitolul sapun, gel de dus sau șampon, lipseau cu desăvârșire. Recomandare: sa va luati de acasa prosoape, săpun, șampon si gel de dus.
   Curățenia in camera se rezuma la golitul coșurilor de gunoi si cam atât. Camera era dotata cu frigider, dar care in opinia mea nu răcea deloc, probabil era defect, iar pentru 5 * cât afirma ca au, frigiderul era gol. Nici măcar apă. Ca dotări camera: aer condiționat, tv, frigider (gol), wifi (dar care functiona foarte slab).
   Per ansamblu am fost mulțumiti, însă mai mult de 4 * nu le acordăm.
   Mâncarea era diversa, din abundenta, multe tipuri de carne, produse chiar si pentru vegani, salate, dulciuri, fructe, băuturi răcoritoare cu acid sau simple, multe sortimente de cafea sau ciocolata calda etc. Personalul amabil, distractiv, interacționează cu turiștii, ba chiar solicitarel si feedback.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa