Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Nici bine, nici rau!

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Kaliakra Mare Albena
   Pret de la
   127 Euro / noapte
   Albena, langa plaja, (ex.DOBOTITSA)
   Vezi tarife
   Nici bine, nici rau!Hotel Kaliakra Mare Albena Apreciat cu 7/10

   Un hotel de 3 stele destul de decent din punctul meu de vedere cu camere destul de spatioase pt 2 persoane, curate si zilnic vizitate de catre cei de la curatenie!
   Mancarea destul de bunicica nu foarte diversificata dar contrar aparentelor chiar nu am "murit" de foame.
   Bautura primeste un mare Minus, sucurile de neinteles, Coca-Cola era un fel de copie a originalului, berea parea a fi foarte slaba si parca "indoita" cu apa dar am inteles ca asa e ea, spirtoasele mai bine nu, nu gasesti un whiskey bun in bar nici macar contra-cost, vinul......am fost sfatuiti de catre barmani sa ne cumparam de la magazin(ceea ce am si facut!
   Plaja aproape cu sezlonguri gratis in afara de cele din primele 2 randuri care trebuiau rezervate din receptie, prosoape de plaja la 5leva bucata care se platesc la fiecare schimbare, piscina curata, personalul destul de amabil. Animatie vaga, 2 pusti care dansau pe 2-3 melodii zi de zi si polo in apa!
   Ne-a placut faptul si asta e un lucru bun ca ne-au trimis la restaurant la momentul sosirii pt ca nu erau camerele pregatite pe cand in alte hoteluri clientii nu beneficiaza de pranz! Fata de acum 4 ani cand am mers la hotelul vecin statiunea in sine parea cam letargica dar poate si pandemia din ultimii 2 ani si-a spus cuvantul!
   3 stele cumperi 3 stele primesti, dar relaxarea si linistea au fost punctul forte pt noi, si am fost 3 familii destul de zbanghii de fel!
   Draga Jeka la anul revenim in Turcia, anul acesta a fost un compromis facut de mine pt ca celelalte 2 familii avand copii mici nu erau dispuse sa conduca foarte mult! 😉

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa