Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   impresii

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Labranda Royal Makadi Hurghada
   Pret de la
   754 Euro / sejur
   Makadi Bay - Hurghada, langa plaja, la 25 km de la aeroportul Hurghada
   Vezi tarife
   impresiiHotel Labranda Royal Makadi Hurghada Apreciat cu 6/10

   Resortul este frumos și foarte mare. Mâncarea nu a fost nici măcar de 3 stele- lipsă diversificare; câteodată îti lăsa impresia că este alterată- pește de apă dulce cu aspect urât și pui reîncălzit..., ciocolata pentru clătite, începând cu ziua 2 este diluată cu apa..... ai fi putut să o bei..., berea se servea în pahare mici de plastic, jumătate spumă....Am vrut să mâncăm înghețată- nu exista decât cu bani. Dacă cumva ai ratat masa de prânz, până la 19.30 făceai foamea. Puteai cel mult să mănânci între 15 și 16 niște cartofi prăjiți din cei congelati. All inclusiv nu prea am înțeles, probabil doar la sucuri și băuturi... Curățenie în cameră se făcea zilnic, nimic de reproșat, în schimb nu existau șampon, balsam păr, gel duș individual. Exista un recipient ca pentru săpun lichid și în partea dușului... nu se știe ce era acolo- gel de duș sau șampon, sau ambele- îți lăsa impresia că te speli cu detergent de vase.
   Ghidul din Egipt- partenerul de acolo, a încercat să ne ofere excursii la prețuri duble sau chiar mai scumpe decât agențiile locale ( excursie in Luxor 96 euro- după negociere 75 usd; am fost cu alta agenție cu 53 usd.....aceeași excursie- fără nici o diferenta de obiective vizitate). La plecarea în excursie nu ni se punea la dispoziție pachet pentru mic dejun, așa cum procedează alte resorturile, ni s-a recomandat să mâncăm la 5 dimineață într-unul din restaurante, iar la plecare check out la 12 chiar dacă noi am plecat din resort la 18. Cu mari insistențe ți se punea la dispoziție o cameră pentru duș pt 15 min. Din păcate serviciile nu se ridică la cele 5 stele.
   Zborul din Hurghada a fost un chin.... nu știu ce aeronava a fost dar scaunele nu se putea lasă pe spate, incomod de mers atâtea ore în poziție șezut la 90 grade sau chiar mai puțin- aveam impresia ca sunt aplecate spre fața; locul dintre scaune fff îngust- au fost persoane care au stat în picioare tot zborul.
   Dezamăgitor a fost să aflăm că românii plătesc mult mai mult față de alți turiști. Fapt concret- familie din Germania a plătit pentru un sejur de 12 zile cât am plătit noi pentru 7. Agențiile din România vând pachete de vacanță mult mai scumpe decât alte țări din Europa și să fim serioși nu putem să comparăm salariile noastre cu ale lor

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa