Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Recenzie Aquahouse Sf.Constantin si Elena

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Ensana Aquahouse Sf Constantin Si Elena
   Pret de la
   71 Euro / noapte
   Sf. Constantin si Elena, langa plaja
   Vezi tarife
   Recenzie Aquahouse Sf.Constantin si ElenaHotel Ensana Aquahouse Sf Constantin Si Elena Apreciat cu 9/10

   Puncte forte ale hotelului: camere mari, spatioase, mancare proaspata si variata, piscine cu apa termala, saune umede/uscate, acces gratuit in zona aqua de la Aquatermal in limita unei intrari pe zi, muzica live seara – pian/chitara.
   Si acum comparatii 2022-2023:
   Fiind pentru al doilea an la Aquahouse pot constata diferente fata de anul trecut. Ca si impresii negative fata de anul trecut: piscina mare interioara are acum apa rece, anul trecut avea apa termala, piscinele terapeutice nu mai functioneaza in 2023. Nu am vazut pe nimeni anul acesta sa ridice prosoapele puse ‘’ cu noaptea in cap’’ pentru a ocupa locuri la plaja pe sezlong, desi regulamentul hotelului interzice acest lucru. Desi hotelul este descris ca avand plaja privata, in realitate este plaja publica, erau multe persoane din afara hotelului care plateau si se asezau pe locurile destinate hotelului. Speram sa se rezolve acest aspect constatat anul trecut. In schimb numarul scaunelor de la plaja a fost suplimentat. Distanta de la mare pana la primul rand de umbrele este mai mare anul acesta, primele 3 randuri sunt de scaune si fotolii, apoi urmeaza sezlongurile care se ocupa primele. Spre deosebire de anul trecut, chiar daca ajungeai mai tarziu la plaja, de cele mai multe ori gaseai cate un scaun sau un fotoliu liber. Daca plaja ar fi intr-adevar una privata doar pentru clientii hotelului cred ca s-ar gasi si sezlonguri libere la orice ora.
   Inghetata de langa piscina copiilor era contra cost anul acesta la ultra all inclusive! Copilul a mers sa ia din celalalt capat al curtii unde era gratis si pana a ajuns inapoi la piscina se topise toata.
   Si anul trecut si in acest an am rezervat camera dubla deluxe cu vedere la mare. Anul trecut baia a fost normala, inchisa, in acest an a fost baie deschisa cu chiuveta in camera ceea ce a creat un disconfort si o lipsa a intimitatii. Exista flexibilitate la receptie, in sensul ca poti opta pentru varianta de a intra cu pranzul si a iesi cu mic dejun, caz in care primesti bratara la 12,30 si camera dupa 14,30, sau varianta de a intra cu cina si a iesi cu pranz, caz in care primesti bratara dupa ora 15.
   Am constatat o imbunatatire a servirii mesei, s-a suplimentat numarul de mese, desi aglomeratia persista la orele de varf. A crescut si profesionalismul angajatilor, debaraseaza mesele mult mai rapid si de asemenea a crescut diversitatea produselor servite, in special a preparatelor facute pe loc. Nu am mai gasit anul acesta deloc pizza in restaurantul principal. Se putea lua masa si in restaurantul italian unde gaseai doar paste, pizza, burgeri. Pentru a satisface dorinta copilului de a manca pizza am recurs la varianta de manca separat: el mergea in restaurantul italian si manca singur iar noi in cel principal.
   Turistii romani erau tratati diferentiat la barul din lobby fata de ceilalti turisti : erau lasati sa astepte, prioritate la servire aveau strainii, nu se respecta ordinea sosirii la bar, bauturile noastre erau servite in pahare de plastic, inclusiv berea, la restul erau pahare din sticla. Ni s-a intamplat de 2 ori sa cerem cola si sa primim in loc apa putin colorata, motivatia fiind ca s-a terminat dar nu ni s-a comunicat acest lucru inainte de servire.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Alte comentarii:

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa