Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Un concediu reusit

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Acrotel Lily Ann Boutique Sithonia
   Pret de la
   71 Euro / noapte
   langa plaja, la 9 km de Nikiti
   Vezi tarife
   Un concediu reusitHotel Acrotel Lily Ann Boutique Sithonia Apreciat cu 9/10

   Plusuri: - pozitia pe plaja, chiar daca plaja nu e spectaculoasa, iti ofera liniste si relaxare
   - masa: cina, in special, multe feluri de macare cu specific grecesc, gustoase si apetisante. In rest, nimic spectaculos, insa puteai gasi cu siguranta cateva feluri de mancare la fiecare masa. Micul dejun monoton, insa mai punctau la impresia artistica cu clatite, gofre...
   - camerele destul de spatioase, noi am fost 4, prea mult pt suprafata ei, insa pana la 3 e ok. Nu stiu cum sunt alte camere, insa nu cred ca sunt mari diferente.

   Minusuri: - curatenia: si in camere si in jurul piscinei. Fiind un hotel foarte mic, fara mult spatiu, trecerea pe langa piscina se facea si din parcare si din hotel si spatiu respectiv nu prea avea cum sa fie curat, mai ales la spatiu pentru copii mici. Personalul cred ca ar trebui sa aiba mai multa grija la circuitele cu restautantul si barul (poate se respecta partea cu igiena mainilor, eu nu am observat asta)

   Nota pe care am acordat-o se refera la atmosfera per ansamblu, noi ne-am simtit foarte bine la hotel, am avut doua seri deosebite, doi artisti car eau cantat coveruri intr-o maniera deosebita si seara latino ce includea si cursuri de dans.
   Pentru a nu fi dezamagiti cautati cat mai mute detalii si fotografii despre hotel si astfel nu veti avea nici o surpriza.
   Bonus: pet friendly!

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2023 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa