Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   O excursie reusita

   Hotel vizitat de Jeka Adult Only
   Hotel Sunrise Holidays Hurghada
   Pret de la
   618 Euro / sejur
   Hurghada, langa plaja, la 5 km de aeroport
   Vezi tarife
   O excursie reusitaHotel Sunrise Holidays Hurghada Apreciat cu 8/10

   Overall, experienta in Egipt a fost una de nota 8. De ce? Explic si exemplific mai jos
   Facilitatea de cazare: Hotelul este plasat intr o zona relativ centrala, in orasul Hurghada - la aprox 9 min de mers pe jos, incepe un bulevard cu magazine. Nu este un resort per se - este mai micut decat multele optiuni care se regasesc mai la Sud, in zona turistica. Insa hotelul in sine este ingrijit, curat, mancarea este foarte buna si mai presus de toate calitativa, optiunile sunt variate inclusiv in ceea ce priveste alegerea restaurantelor. Personalul este foarte amabil.
   Un minus ar fi pentru camere - cele standard sunt relativ invechite, as da nota 6, insa curatenie se face zilnic si cum nu se sta prea mult in camera, nu conteaza asa mult. Cel mai probabil as alege camera superior pentru ca diferenta de pret nu este enorma.
   O parte a hotelului - anumite arii, sunt in renovare, insa nu este deranjant pentru turisti. De altfel in Egipt, totul functioneaza pe Tips, deci si la hotel primeste beneficii daca lasi tips, evident :).

   Experienta cu Agentia de Turism Jeka a fost una foarte buna - de la rezervare pana la excursia propriu zisa. Plata in lei a sejurului se face la Curs BNR +2%. Doamna Dana, cea cu care am tinut legatura in perioada anteriora excursiei propriu zise ne a raspuns rapid la toate intrebarile.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2023 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa