Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Maxim 4 stele!

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Sunis Efes Royal Palace Kusadasi
   Pret de la
   151 Euro / noapte
   Ozdere, langa plaja, la 35 km de Kusadasi
   Vezi tarife
   Maxim 4 stele!Hotel Sunis Efes Royal Palace Kusadasi Apreciat cu 7/10

   O vacanta placuta dar se putea si mai bine!
   Am ales acest resort deoarece il mai vizitasem in 2015, la deschidere, cand am petrecut un sejur ok, si din considerente de distanta, fiind mai aproape de Romania.
   Suprafata resortului este una medie, in opinia mea, are piscine generoase, topogane pentru adulti si copii, o plaja de nisip, destul de ingusta pe latimea resortului cu intrare lina in mare, un ponton cu o parte "la liber" si o parte, cu vreo 10 casute dotate cu paturi si frigider la interior si sezlonguri si intrare separata in mare, contracost (75 euro/zi sau 450 euro/saptamana).
   Cazarea s-a facut destul de rapid desi am ajuns pe la ora 12.00, am primit 5 din cele 7 camere (landview) rezervate, cu vedere la mare si piscine contra unui tips de 10 euro/camera.
   Plusuri :
   -bauturi de import diverse, de la Vodca Absolut, rom Captain Morgan, Wiskey JB, Chivas 12 yo si 18 yo, Johnnye Walker, Baileys, Tequilla, etc.
   -la restaurante si la terase erau locuri suficiente
   -la piscine si la plaja erau suficiente sezlonguri chiar daca mare parte erau "rezervate" cu prosoape
   - anul acesta nu am mai fost "terorizati" de cei de la centrul SPA si cei care fac fotografii in incercarea de a-si vinde sereviciile.
   Minusuri :
   - in tot sejurul de 8 nopti nu s-au schimbat decat prosoapele desi am lasat un tips pentru camerista la 6 din cele 7 camere rezervate.
   -curatenia in camere a lasat de dorit, para de dus infundata - abia curgea
   -parchetul in camere este deteriorat, umflat iar covoarele din fotografiile de prezentare nu mai exista (acum 7 ani erau)
   - la centrul SPA, in partea gratuita (inclusa in pret) nu functiona decat sauna uscata, la dusuri faianta e umflata si desprinsa de pe pereti, scurgeri sunt infundate , becuri arse, nu era gel de dus
   - mancarea nu este prea diversificata, daca se termina un anume produs mai cautat de turisti gen peste, creveti sau carne de oaie nu se mai realimenta - daca mergeai la masa la ora deschiderii erai mai castigat!
   - aceeasi problema este si la bauturi. De exemplu s-a terminat Baileys-ul preferatul unuia dintre prietenii mei si i s-a spus ca vor primi a doua zi. In ziua urmatoare serveau un fel de cafea cu alcool (un soi de baileys local) si doar dupa ce a dat 5 euro unui ospatar a primit ceea ce a cerut.
   - in a 3-a zi de sejur am mers sa facem rezervare la unul dintre restaurantele a la carte (inclus in pretul sejurului) dar nu mai erau locuri libere si, oricum ni s-a spus ca nu se pot face mese pentru grupuri mai mari de 10 persoane. Unul dintre prietenii mei a primit o rezervare la restaurantul de peste, dupa indelungi insistente. Acesta a constatat in ziua rezervarii ca restaurantele a la carte erau mai mult goale desi la relatii cu publicul ne spusese ca e totul ocupat - detin si o filmare in acest sens.
   Am acordat nota 7 din cauza faptului ca nu se poate compara cu serviciile oferite acum 7 ani si a degradarii vizibile.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa