Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Vacanta minunata

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Granada Luxury Belek
   Pret de la
   211 Euro / noapte
   Belek, la 1.500m de plaja
   Vezi tarife
   Vacanta minunataHotel Granada Luxury Belek Apreciat cu 10/10

   Nu suntem la primul concediu in Turcia, numai ca de data aceasta hotelul a fost peste asteptarile noastre. Putin tematori din cauza schimbarilor care au avut loc in vietile noastre, ale tuturor, din cauza virusului, am ajuns la hotel unde am constatat ca exista si viata ,,normala” (nu se purtau masti, dar existau dispensere de dezinfectant peste tot, si se nebulizau inclusiv sezlongurile, seara).
   Camerele sunt potrivite ca si marime (am vazut si mai mari), dar sunt suficiente pentru o familie cu 3 persoane.
   Restaurantul hotelului seara se dovedea neincapator, prin urmare trebuia fie sa te duci mai tarziu de ora 20 (la 19 se deschidea), fie sa pandesti sa se elibereze o masa. In ceea ce priveste mancarea, aceasta a fost ca de fiecare data: multe sortimente, imposibil sa nu gasesti ceva sa iti placa. Singura schimbare a fost ca nu mai iti luai nimic singur: nici farfurii, nici mancare. Chiar daca iti puneau putin, le cereai sa iti adauge si iti puneau atat cat voiai.
   Piscina de langa tunel, mare, 1,4 inaltime, si gaseai locuri la sezlonguri aproape mereu. In stanga ei, o piscina pentru copii mititei, cu tobogane, acoperita in intregime.
   Odata ce treceai prin tunelul care ducea la restul piscinelor, se schimba peisajul :). Piscina din zona de pary era imensa. Problema era ca, in unele zile,probabil in functie de cum se schimba seria, daca te duceai dimineata la 7:30 toate sezlongurile erau ,,rezervate” avand pe ele prosoape de plaja, lucru total neplacut, avand in vedere ca de multe ori, nu venea nimeni sa le ocupe...Mai erau o piscina mica cu nisip pentru copii, o zona Maldive, adults +18, cu plaja cu nisip, o piscina cu valuri si tobogane multe, mari, minunate, de adulti si de copii. Plus un minunat canal pe care pluteai cu colacul (simplu sau dublu). Am gasit si un parculet de joaca pentru copii si un parc de distractii. Precizez ca in parcul de distractii totul era contracost: pentru 10 euro ti se dadea un card cu 8 puncte pe care le puteai folosi cum voiai, fiecare atractie costand 2 puncte.
   Bauturi de import la Loby bar, tot acolo unde gaseai si cafea turceasca, in rest peste tot aveau automate de cafea cu ness.
   Recunosc ca mi-a luat cateva zile sa ma dezmeticesc care dintre cele 6 lifturi ne ducea cel mai aproape de camera noastra, avamd in vedere cat e de mare hotelul.
   In ceea ce priveste engleza, greu, nici cei de la receptie nu stiau prea bine, am reusit sa comunic cu un singur baiat cand am avut probleme legate de reteaua wi-fi (semnal bun in tot hotelul).
   Seara spectacolele de la amfiteatru bunicele, insa am sismtit lipsa spectacolelor interactive pentru copii cu care eram obisnuiti din anii anteriori.
   Per total, o experienta minunata, pe care as repeta-o oricand cu drag. Recomand !

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa