Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Impresii

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Numa Bay Exclusive Alanya
   Pret de la
   113 Euro / noapte
   Avsallar, langa plaja
   Vezi tarife
   ImpresiiHotel Numa Bay Exclusive Alanya Apreciat cu 9/10

   Nu am să vă spun ceea ce mi-a plăcut sau nu mi-a plăcut mie, ci doar am să descriu resortul așa cum l-am văzut noi. În primul rând aș dori să subliniez că în tot resortul este o curățenie exemplară, ireproșabilă. Mobilierul, decorațiunile sunt elegante, de calitate.
   Noi, fiind 4 persoane, am ocupat două camere, un family room, despărțite de o ușă glisantă. Mobila nouă, elegantă, de calitate bună. Un dormitor avea un pat matrimonial mare, cel de-al doilea un pat de o persoană și o canapea. Din acesta se intra în baie, fără a exista o ușă la intrare, ceea ce nu crea intimitatea de care aveai nevoie. Și nu numai, lumina și ventilatorul ce se pornea odată cu lumina, deranja pe cei doi ce dormeau în cel de-al doilea dormitor.
   Restarantul curat, spațios, mâncarea foarte bună (după gustul nostru), existând posibilitatea să servești masa înăuntru sau la terasă. În spațiul dinăuntru puteai lua mâncăruri gătite (4 - 5 feluri), garnituri (7 - 10 feluri), paste, minipizza, fructe (10 -15 feluri), dulciuri (10 -15 feluri) și multe alte tradiționale.
   La terasă se mai prepara și gratare.
   Mai jos un pic, era terasa cu fast food unde se putea servi mâncare specifică fast food, fructe, înghețată, grofe cu ciocolată și felii de banană și căpșune, băuturi...
   La terasa de la malul mării se serveau salate, pizza, etc. Și băuturi peste tot (cocteiluri, bere, sucuri, alcool ce nu pot aprecia nefiind consumatori).
   Restaurante a-la-carte, pentru care se impunea a face rezervare, cu specific pește și mâncare chinezească, elegante.
   Patiserie, seară de pește, seară turcească.
   Un minus constatat de noi: tacâmurile ce erau așezate pe masă în pungulițe de hârtie, nu erau întotdeauna curate (am găsit o furculiță cu resturi alimentare într-una din zile, iar în alta cu urme de ruj), ceea ce totuși consider că este foarte grav.
   Piscinele cu apa foarte curată, caldă, șezlonguri suficiente (în condițiile în care hotelul nu era plin 100%, nu știu cum ar fi fost în situația în care erau toate camere ocupate).
   Piscină obișnuită, imensă, piscină mai micuță cu intrare lină și o minipeșteră mascată de o perdea de apă, picină pentru copii cu aqua parc, picină pentru adulți cu aqua parc, picină pentru 16+, spectacole, disco, multe magazine, animatori (atât pentru adulți, cât și pentru copii).
   Plaja micuță, apa cu pietre nu foarte mari și nisip, pontonul micuț, dar suficiente pentru numărul de turiști aflați la momentul respectiv în vacanță.
   Ceea ce ne-a surprins, este faptul că tot personalul resortului era serios, stresat, obosit, nu zâmbeau și nu vorbeau cu turiștii decât dacă erau întrebați. Servirea era oricum ireproșabilă. Din tot personalul resortului, doar cameristele zâmbeau și erau dispuse să schimbe, din propria dorință, câteva vorbe.
   Și ca să vă spunem totuși și părerea noastră, noi ne-am simțit bine.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa