Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Excelenta vacanta

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Ic Hotels Green Palace Kundu
   Pret de la
   158 Euro / noapte
   Kundu, langa plaja, la 10 km de Antalya. Plaja privata cu nisip.
   Vezi tarife
   Excelenta vacantaHotel Ic Hotels Green Palace Kundu Apreciat cu 10/10

   Ne-am simtit foarte bine la IC Green Palace, la inceput de iunie 2022. Am apreciat curatenia deosebita, amabilitatea si disponibilitatea personalului, facilitatile existente. Am fost impreuna cu un copil de 5 ani, cu fond alergic. Am primit asistenta necesara din partea hotelului si nu a fost nicio problema cu mancarea, totul a fost proaspat, gustos, foarte divers si pe gustul nostru. De mentionat ca pe noi ne-au interesat in mod deosebit alimentele ce pot fi servite copilului, iar pentru adulti ne-am axat pe salate si gratar. Hotelul are club pentru copii, aqua-parc pentru varste mici si mari. Seara sunt spectacole dragute si discoteca pt copii. Sunt multe zone verzi placute, umbroase si racoroase chiar si la ora pranzului. Spatiile sunt organizate in stil balinez, cu multa verdeata, apa, lebede, pesti koi.
   Noi am primit o camera la parter si din camera se putea iesi direct in gradina hotelului iar de acolo la piscina. In camera exista un pat dublu si alte 2 paturi de o persoana (rabatabile). Mobilierul era nou si totul era foarte curat.
   Plaja este cu nisip si pietre, intrarea in mare este lina, se poate merge si fara incaltari speciale, caci pietrele sunt mici si neascutite. Singurul inconvenient a fost faptul ca in prima zi, pe plaja, era o pata de petrol. Cu acest prilej am descoperit ca petrolul nu se curata prea usor de pe piele (noi am folosit acetona) si un costum de baie a fost compromis. Cei de la hotel ne-au precizat ca au aparut aceste pete pe fondul conflictului din Siria si ca pot fi gasite in toata Antalya.
   Asistenta turistica acordata pe perioada sejurului a fost foarte buna, am primit raspunsurile asteptate la toate solicitarile, personalul a fost foarte amabil, preluarea si transferul la/de la hotel s-au desfasurat fara probleme.
   Am mers si in excursie, aici lucrurile au fost putin mai complicate, caci nu toti comerciantii cu care am interactionat au fost corecti. Dar asta tine mult si de atentie si de norocul fiecaruia.
   In concluzie, am avut o vacanta foarte frumoasa si odihnitoare :)

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa