Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Calitate medie

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Fodele Beach & Water Park Creta
   Pret de la
   1219 Euro / sejur
   Fodele, la 50m de plaja, la 25km de Helaklion
   Vezi tarife
   Calitate medieHotel Fodele Beach & Water Park Creta Apreciat cu 7/10

   Mancarea nu a fost de cea mai buna calitate, nu va asteptati sa mancati la resort ca la tavernele grecesti. La restaurantul grecesc din incinta hotelului, am mancat mai prost decat la restaurantul de baza al resortului.
   Ne spunea un sofer de taxi de acolo, ca in Creta se mananca cea mai buna mancare din Mediterana, insa luati-va gandul ca va puteti convinge de asta intr-o vacanta all inclusive:)
   Marea, plaja si piscinele sunt frumoase, resortul e bine pus la punct, sunt masinute de golf si un trenulet cu care te deplasezi, pentru ca este destul de intins in teritoriu- atat in latime, cat si in inaltime. Am observat o problema pentru familiile cu copii mici, care depindeau de carucioare- este putin grea deplasarea cu un carucior, pentru ca sunt multe trepte de coborat- uitati-va cu atentie la poze inainte de a alege sa mergeti aici.
   Cat priveste agentia, ne-a luat un autocar tez tour din aeroportul din Heraklion si a durat 20 de minute sa ajungem la resort. Totul ok la aterizare, putini in autocar, ora convenabila si s-au miscat repede.
   Cand ne-am intors insa, la 6 dimineata ne-a preluat autocarul aproape plin deja, abia se putea resprira in spate si, desi la venit a fost primul resort la care a oprit, de data aceasta, pe drumul spre aeroport, a facut un ocol de 20- 30 de minute, cu autocarul plin de pasageri( aprox 60 de persoane), pe un drum extrem de periculos pentru un autocar plin de familii cu copii, curbe si drumuri pe coasta, inguste, pe care nu se putea trece daca era o alta masina venind de pe sens opus, pentru a ridica dintr-un alt resort, 2 persoane. Faptul ca au riscat siguranta atator pasageri, pentru a transporta doar 2 persoane, nu imi arata decat lipsa de profesionalism si interes pentru clientii lor.
   Una peste alta, am dat nota 7 pentru ca am avut tot ce ni s-a spus cand am achizitionat vacanta si pentru marea lor frumoasa.
   Ca o ultima idee, au transformat Creta intr-un fel de Turcia, iar noi contribuim la asta, ducand inainte acest stil de vacante si facandu-le jocul marilor corporatii.
   Cheers!

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2023 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa