Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Locatie superba, servicii medii

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Makryammos Bungalows Thassos
   Pret de la
   144 Euro / noapte
   Thassos, langa plaja, la 2 km de Limenas
   Vezi tarife
   Locatie superba, servicii mediiHotel Makryammos Bungalows Thassos Apreciat cu 8/10

   Locatie superba intr-o padure de pini, racoare, liniste, plaja cu nisip fin, chaise-long rezervat pe toata durata sejurului, nu trebuie sa te grabesti la plaja. Terenuri de tenis, sporturi de apa, diverse activitati. Pauni si caprioare ce reprezinta bucuria copiilor.
   Mancare la nivel mediu, putine variante si nu foarte gustoase, bautura se achita separat. Restaurant cu aspect comunist, multe viespi, fara muzica, in unele seri gratar ce unplu toate mesele de fum. Taverna a-la-carte nivel mediu.
   Camere spatiose, terasa cu priveliste, aparat de cafea in camera si pt ceai. Minibar gol. Bai spatioase dar foarte prost utilate, fara accesorii pentru prosoape sau cosmetice in cabina de dus, cu usa din sticla, noaptea se aude cu ecou cand merge cineva la baie. La apartament nu exista bai intre camere. Curatenie indoielnica, ceasafuri necalcate si uneori patate cu negru.
   Complexul este foarte i tins, recomand sa solicitati de la inceput un bungalow langa receptie daca nu vreti sa urcati multe scari. Exista si posibilitatea de a merge cu masinuta electrica.
   Cu toate acestea cea mai buna locatie din insula Thasos.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa