Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Mai au de lucrat la comunicare si la pregatirea meselor

   Hotel vizitat de Jeka
   Aqua Park
   Hotel Tiara Beach Sunny Beach
   Pret de la
   43 Euro / noapte
   Sunny Beach, la 150m de plaja, la 800m de centrul statiunii, la 90 km de Varna
   Vezi tarife
   Mai au de lucrat la comunicare si la pregatirea meselorHotel Tiara Beach Sunny Beach Apreciat cu 8/10

   Locatia si facilitatile sunt foarte ok. Camere mari, curatenie zilnic, baie ok, piscina mare, sezlonguri suficiente, tobogane, plaja e relativ aproape la cateva minute distanta pe strada sau pe o poteca de lemn printre dune de nisip.

   Parcarea hotelului e mica si cu plata. Noi am gasit sa parcam la magazinul de vizavi - 15 leva pe zi.

   Plaja e super, e imensa, nisipul e fin, apa curata, intrarea lina in apa, nisip pe fundul apei (fara pietre sau bolovani), perfecta pentru copii.
   Singurul dezavantaj aici este pretul - 30 de leva pentru 2 sezlonguri si 1 umbrela. Exista si zone gratuite, daca iti aduci umbrela si prosop.
   Hotelul nu are facilitati pe plaja.

   Personalul pare nou, nepregatit si nu prea vorbeste nimeni engleza. Rar gasesti pe cineva cu care sa te intelegi in engleza.

   Piscina a fost golita si timp de 2 zile nu a putut fi folosita. Nu ni s-a spus de ce si pe cine am intrebat la bar si la receptie nu a stiut sa imi spuna.

   Mesele au fost foarte putin variate fata de alte hoteluri all inclusive din Bulgaria. De multe ori gaseai doar preparate din carne tocata, iar la gratar era in permanenta coada pentru ca nu faceau fata. In general erau ok la gust, dar racoritoarele, berea, cafeaua, carnatii si dulciurile erau oribile.

   Per total a fost ok, dar trebuie sa isi imbunatateasca serviciile de masa si comunicarea angajatilor, ca sa le aduca macar in rand cu alte hoteluri de aceiasi categorie din Bulgaria.

   Extra: Recomand sa va alocati 1 zi sa vizitati Nessebar, iar pentru distractie seara, mergeti la terasele cu muzica live din centru. Pentru copii exista un parc de distractii tot in centru. Puteti ajunge foarte usor cu trenuletul care trece pe langa hotel - 5 leva de persoana.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa