Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   [iunie 2021] Un hotel premium cu cateva minusuri deranjante

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Selectum Luxury Belek
   Pret de la
   106 Euro / noapte
   Belek, langa plaja
   Vezi tarife
   [iunie 2021] Un hotel premium cu cateva minusuri deranjanteHotel Selectum Luxury Belek Apreciat cu 10/10

   Incep cu partile bune, hotelul este format din doua blocuri relativ noi asezate frontal spre plaja si o zona family cu un fel de casute cu 3-4 apartamente fiecare in zona din spate. Noi am fost 2+2 si am stat la casuta apartament King. Din cate am observat aceste casute au fost renovate odata cu preluarea unui resort mai vechi, au fost amenajate cu gust, se facea curat zilnic, AC functiona OK, minibarul alimentat constant, doua televizoare OK - nimic de reprosat pana acum.
   Ca si minusuri as pune suprafata mica a camerei si designul patuturilor pentru copii cu o parte culisanta pe role, mai ok ar fi fost paturi clasice suspendate. De asemenea distanta pana la mare / piscina / restaurante poate fi considerabila cu singura trecere doar pe la receptie si in imediata vecinatate era un santier (doua corpuri noi de hotel) si desi ne asteptam sa nu se lucreze in sezon au fost zile in care basculantele au carat pamant si au ridicat o gramada de praf in aer.
   Un mare minus pe care eu personal nu l-am inteles a fost lipsa totala a entertainement-ului, au fost niste activitati sportive firave, in rest zero, in unele zile nici macar nu a fost muzica la piscina, echipa de animatori yok :).
   Legat de masa eu nu ma pot plange insa parearea in grup a fost ca nu a fost prea variata (de exemplu aproape zilnic la gratar au fost coaste de miel, acelasi tip de miel, nu a fost traditionala seara tuceasca desi am stat 8 nopti, etc.). Am fost la un alacart Steak House si nu ma pot plange, aveau diverse tipuri de vita macerata ca T-Bone sau Ribeye excelent preparate.
   Plaja este OK-ish, cu ceva pietris doar la intrare, buna pentru copii fiind destul de lina cu nisip fin, in ultimile zile a fost destul de greu sa gasim sezlonguri libere, aceeasi meteahna cu "rezervatul" cu prosoape care mi se pare o mare lipsa de bun simt indiferent de hotel.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa