Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Recomandam 100%

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Alva Donna World Palace Kemer
   Pret de la
   113 Euro / noapte
   Kiris, langa plaja, la 6 km de Kemer, 55 km de Antalya
   Vezi tarife
   Recomandam 100%Hotel Alva Donna World Palace Kemer Apreciat cu 10/10

   In primul rand multumim agentiei Jeka si celor de la Tez Tour pentru organizarea impecabila, de la aeroport in Romania, la preluarea pe aeroportul din Antalya, transferul, informatiile primite, grija pentru clienti, si asa mai departe! Felicitari!

   Un hotel excelent din toate punctele de vedere. Organizare foarte buna, spatii mari, nu se simte aglomeratia, curatenie impecabila peste tot, piscina mare, un aqua park excelent atat pentru adulti cat si pentru cei mici, mancare variata, seri tematice cu spectacole atractive. Intr-o saptamana am iesit o singura zi pentru o excursie cu barca, in rest nu me-am plicictisit in locatie si ne-a parut ca a trebuit sa plecam.

   Un singur lucru ar trebui mentionat, ca si masa de turisti peste 90% sunt rusi ca atare prima limba vorbita de catre personal este rusa si apoi turca iar engleza deloc sau foarte slab, dar asta nu este un minus pentru ca nu mergem in concedii sa stam de vorba cu staff-ul :) In schimb, pentru ca marea masa de turisti sunt rusi, bauturile alcoolice se servesc cu alcool “din plin” si nu diluat sau in cantitate mica cum am intalnit la alte hoteluri din Antalia!

   Cu siguranta vom reveni si multumim fin nou pentru organizare!

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Alte comentarii:

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2023 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa