Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Raport bun calitate-preț

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Palm Wings Ephesus Kusadasi
   Pret de la
   170 Euro / noapte
   Kusadasi, langa plaja
   Vezi tarife
   Raport bun calitate-prețHotel Palm Wings Ephesus Kusadasi Apreciat cu 8/10

   Hotelul este situat la aproximativ 10 km de Kusadasi.
   Camera dubla cu pat suprapus a fost confortabila pt 2 adulti si 2 copii însă baia este destul de mica . La intrare erau multe furnici in camera si pe terasa si singura solutie a fost ca persoana ce se ocupa de curatenie sa dea cu spray de insecte peste tot...Daca se dorește, camerista intra zilnic pt curatenie, se reface stocul de ceai, nes si se asigura o sticla de 1,5 L de apa plata . La check-in minibarul era gol si asa a ramas pe parcursul sejurului.
   Ca un mare plus pot mentiona plaja foarte larga, apa curată si foarte calda la jum. lunii iunie. Se curata constant plaja de gunoaie si resturi lasate de clientii certati cu ordinea si curatenia. De asemenea, gradina resortului este foarte bine întreținută, superbă!
   Personalul ni s-a parut destul de plictisit, doar echipa de animatie fiind ceva mai vioaie si interesata de turiști.
   Piscinele sunt curate insa insuficiente sezlonguri pentru nr de clienti. Trebuie sa te trezesti cu noaptea in cap pt a gasi un sezlong liber, mai ales pe plaja.
   Mâncarea nu este foarte diversificată, chiar mediocră, însă se găsește ceva de mâncare oricand. Mancare cu specific turcesc am regasit doar o singura seara, la cină. Cina in restaurantul a- la -carte a fost un fiasco,slaba organizare, am petrecut 2 ore asteptand sa ni se serveasca 2 feluri de mancare( pt copii a venit doar o parte din meniu) iar pt desert nici n-am mai asteptat...
   Per total , a fost un sejur reușit, la un preț conform calitătii serviciilor.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Alte comentarii:

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa