Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Vacanta frumoasa la Grifid Vistamar

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Grifid Vistamar Nisipurile De Aur
   Pret de la
   143 Euro / noapte
   Nisipurile de Aur, langa plaja
   Vezi tarife
   Vacanta frumoasa la Grifid VistamarHotel Grifid Vistamar Nisipurile De Aur Apreciat cu 9/10

   Hotelul este foarte bine pozitionat, cu acces imediat la plaja cu nisip fin. Camerele sunt spatioase, moderne, curatenie zilnica. Am avut camera cu vedere la mare si a dat un plus sejurului. Mancarea a fost foarte buna, diversificata, pe toate gusturile si a fost foarte gustoasa. Pentru doritori, au fost multe sortimente de fructe de mare. Prajituri gustoase de toate felurile, inclusiv la cofetaria din holul hotelului. Masuri luate anti covid: masca in interiorul hotelului, la restaurant obligatoriu masca si manusi de unica folosinta(dau ei la intrare) pentru a te servi cu mancare. Cod vestimentar pentru barbati obligatoriu pantaloni lungi.
   Minusuri - La barurile unde se serveau bauturile alcoolice internaționale, nu erau decat 2-3 sortimente si trebuia sa fii foarte atent cu barmanii, pt ca daca nu erai atent, te serveau tot cu bauturile lor locale. Programul de divertisment a fost f slab. Parcarea este scumpa/20 leva pe zi.
   Recomand hotelul, a fost un sejur reusit, cred ca Vistamar este unul dintre cele mai bune hoteluri din Nisipurile de Aur. Multumim Jeka.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa